Yardım Mi 4 LTE cihazim icin yardim talep ediyorum

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 4 LTE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Uzunca bir sure sonunda tekrar cihazi kullanmaya karar verdim yaklaşık 1,5 yıldır kutusunda duran ve hic bir şekilde ilgilenmediğini mi 4 LTE cihazim uygulama vb şeyler yüklemek istdigimde eski sürüm kullandığımı ve sürümü yukseltmem gerektiği uyarısı veriyor yardim öneri almak adına bir çok yazı vs okuduktan sonra bu kısma buraya kadar geldim !!
Hic anlamadığım bu işlemler ve geri kalanları için biri yada birileri bana yardim edebilir mi ?
Böyle bir durum veya talebe geri dönüşler olurmu emin olamadim, bu yüzden özür dileyerek verdiğim rahatsızlıktan ötürü affınıza sığınıyorum..
Şimdiden yardımcı olacaklara da minnettarım Teşekkürler..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26

Hocam öncelikle bu linkten Xiaomi Mi3/4 yazan dosyayı indirin daha sonra zipten çıkarın. Normalde klasör olarak çıkması lazım ancak bazen uzantısız olarak çıkabiliyor. Uzantısız desteklenmeyen bir dosya olarak çıkarsa tekrar 7zip veya winrar ile açın mutlaka klasör vardır içerisinde o klasörü çıkarıp bilgisayarın c:\ dizinine atın. Dikkat edin klasör isminde türkçe kararter ve boşluk olmasın.
Daha sonra forumda 64bit mi flash tool programını indirin ve bilgisayara kurulum yapın. Sonra telefonun ayarlar\telefon hakkında kısmından miui sürümüne art arda 5-6 defa basıp geliştirici seçeneklerini açın. Artık bir geliştiricisiniz bilgisini aldıktan sonra ayarlar menüsüne geri dönün ve ek ayarlar kısmından geliştirici seçenekleri bölümüne girin. Usb hata ayıklama seçeneğini aktif edin. Oem kilidi yoktu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Oem kilidi seçeneği varsa mutlaka açın.
Sonra cihazı bilgisayara bağlayın ve sürücülerün kurulmasını bekleyin. Kurulum bittikten sonra oc bağlantısını kesip cihazı kapatın ve ses kısma tuşuna basılı tutarak cihazı açın. Fastboot modunda açılacaktır cihaz. Bu aşamada tekrar pcye bağlayın telefonu ve kurmuş olduğunuz programdan reflesh butonuna basın. Program cihazı okuduktan sonra browse butonundan c dizinine attığınız klasörü seçin. Sonra programın alt kısmındaki checkbox lardan flash all seçeneğini işaretleyip yüklemeyi başlatın.
Yükleme işlemi bittiğinde cihaz kendini reboot edecek ve siz sabırla açılmasını bekleyeceksiniz. Kurulumu yaptıktan sonra cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz...
Şimdiden kolay gelsin. Takıldığınız yerde çekinmeden pm atabilirsiniz...

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Gereklimi hocam şöyle bırakayım..

öncelikle verdiğim linkteki konuyu inceleyip videoalrı izleyiniz videoları takip ederek rom yükleyebilirsiniz hangi sürüm istiyorsunuz ona göre bi link atim
konunun linki:Rehber - UPDATER UYGULAMASI İLE XIAOMI MI4'E ROM YÜKLENMESİ
verdiğim linkteki romu indirip telefonun hafızasına atın indirdikten sonra rar dosyasının ismini update oalrak değiştirin güncelliyicinin sağ üst köşeden güncelleme paketini seçin seceneğinden indirdiğiniz dosyayı gösterin rom yüklene kadar bekleyiniz ayrıca miui 8 beta sürümüne geçmek isterseniz güncellemeyi konrol ettiğinizde romu indirip yeniden başlattığnızda telefonu miui8 6.7.21 beta versiyonuna güncelleyebilirsnz 1 gün rahat gider şarjı.

Romun Linki:

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Orda ki sistem güncellemelerini kontrol ettiğiniz de yeni bir güncelleme bulmuyor mu?

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle bu linkten Xiaomi Mi3/4 yazan dosyayı indirin daha sonra zipten çıkarın. Normalde klasör olarak çıkması lazım ancak bazen uzantısız olarak çıkabiliyor. Uzantısız desteklenmeyen bir dosya olarak çıkarsa tekrar 7zip veya winrar ile açın mutlaka klasör vardır içerisinde o klasörü çıkarıp bilgisayarın c:\ dizinine atın. Dikkat edin klasör isminde türkçe kararter ve boşluk olmasın.
Daha sonra forumda 64bit mi flash tool programını indirin ve bilgisayara kurulum yapın. Sonra telefonun ayarlar\telefon hakkında kısmından miui sürümüne art arda 5-6 defa basıp geliştirici seçeneklerini açın. Artık bir geliştiricisiniz bilgisini aldıktan sonra ayarlar menüsüne geri dönün ve ek ayarlar kısmından geliştirici seçenekleri bölümüne girin. Usb hata ayıklama seçeneğini aktif edin. Oem kilidi yoktu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden başka bir ayar yapmanıza gerek yok. Oem kilidi seçeneği varsa mutlaka açın.
Sonra cihazı bilgisayara bağlayın ve sürücülerün kurulmasını bekleyin. Kurulum bittikten sonra oc bağlantısını kesip cihazı kapatın ve ses kısma tuşuna basılı tutarak cihazı açın. Fastboot modunda açılacaktır cihaz. Bu aşamada tekrar pcye bağlayın telefonu ve kurmuş olduğunuz programdan reflesh butonuna basın. Program cihazı okuduktan sonra browse butonundan c dizinine attığınız klasörü seçin. Sonra programın alt kısmındaki checkbox lardan flash all seçeneğini işaretleyip yüklemeyi başlatın.
Yükleme işlemi bittiğinde cihaz kendini reboot edecek ve siz sabırla açılmasını bekleyeceksiniz. Kurulumu yaptıktan sonra cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz...
[/QUOTE]

Gerçekten ciddiye alıp cevap verdiğiniz için minnettarım çok akıcı ve net olarak ifade etmissiniz çokta güzel izah etmissiniz 3 kez okudum bi özgüven oluştu bende yaparsın sen bunu diye.. Fakat ben yine kendime güvenmiyorum ve gerçekten yapamam bu dediklerinizi sanırım.. dikkatle titizlikle okudum fakat yapamayacagimi düşünüyorum başka şekilde yardim edebilme durumu yaratamazmiyiz ? Saygılar teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orda ki sistem güncellemelerini kontrol ettiğiniz de yeni bir güncelleme bulmuyor mu?

Oyla:
Üst Alt