Mi 4 Hoparlor Sesi Yükseltmek ve Whatsapp Bildirim Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlkforum

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Meizu m3note
Konular
0
Bendede vardı o sorun nemim cihazım meizu m3 note. Cihazımda güvnlik diye bi uygulama var bu uygulama ''google play service'' uygulamasını kendi kendine kapattığı için yapıyormuş. Güvenlik uygulamasının ayarlarından goole play services i kapatmamasını ayarladım ondan sonra düzeldi. Sendede büyük ihtimal böyle bir sorun var. Cihazında böyle bir uygulama varsa ayarlarını kurcala. Bu arada güvenlik uygulaması önbelleği , rami temizleyen bi uygulama senin cihazında varsa adı farklı olabilir.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bendede vardı o sorun nemim cihazım meizu m3 note. Cihazımda güvnlik diye bi uygulama var bu uygulama ''google play service'' uygulamasını kendi kendine kapattığı için yapıyormuş. Güvenlik uygulamasının ayarlarından goole play services i kapatmamasını ayarladım ondan sonra düzeldi. Sendede büyük ihtimal böyle bir sorun var. Cihazında böyle bir uygulama varsa ayarlarını kurcala. Bu arada güvenlik uygulaması önbelleği , rami temizleyen bi uygulama senin cihazında varsa adı farklı olabilir.
Sagolun hocam ben gerekli ayarları yaptım, herhangi bir sorunum yok bu konuyla ilgili:D size yardımcı olmak için sordum iyi forumlar.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
ses artırma tek yolu ses modları yüklemen onu yapabilmen için twrp root falan yapman gerekli eğer uğraşmam dersen böyle kullan kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt