Mi 4 Hoparlor Sesi Yükseltmek ve Whatsapp Bildirim Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogunzafer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
9
Arkadaslar Performans Modunda Dahi Whatsappdan Ekran Kapalıyken Bazen Bildirim Geliyor Bazen Gelmiyor . Bildirim Almak İcin Whatsappa Girmek Gerekiyor . Kurcalamadıgım Ayar Kalmadı . Wifi , 3G İkiside Aynı .

Birde Cihazın Hoparler ve Ahize Seslerini Yükseltmek Mümkün mü ? İkiside Yeterli Gelmiyor .

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
büyük ihtimalle belleği temizlediğin de whatsapp kapanıyordur.bellek temizleme ekranına gel whatsapp ikonunu aşağı doğru çek köşede kilit ikonu görünecek ve belleği temizledinde uygulama kapanmayacak.
başlangışta çalışmasını isiyorsan güvenlik araçları, izinlerden başlangıçta çalıştırma yetkisi ver.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
başlangışta çalışmasını isiyorsan güvenlik araçları, izinlerden başlangıçta çalıştırma yetkisi ver.
Bunu yap olay tamamdir

ogunzafer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp Problemini Araçlardan Cözdüm , Sizde Yazmıssınız Zaten Tesekkür Ederim Ancak Ses Konusuna Bir Cözüm Varmıdır ? Birde Performans Modunda Cebimdeyken Bile Isınıyor Cihaz Bunun Nedeni Nedir ?

ogunzafer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
9
Birde Performans Modundayken Statubarda Cıkan İbareyi Kaldıramıyor muyuz ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ogunzafer' Alıntı:
Birde Performans Modundayken Statubarda Cıkan İbareyi Kaldıramıyor muyuz ?

Hocam kusura bakmazsanız neden performans modunda kullandığınızı sorabilir miyim? Hangi uygulamada veya işlemi yaparken dengeli modun yetersiz olduğunu hissettiniz?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ogunzafer' Alıntı:
Whatsapp Problemini Araçlardan Cözdüm , Sizde Yazmıssınız Zaten Tesekkür Ederim Ancak Ses Konusuna Bir Cözüm Varmıdır ? Birde Performans Modunda Cebimdeyken Bile Isınıyor Cihaz Bunun Nedeni Nedir ?
Hocam cebinizde dururken performans modunda çalıştırmanın mantığı nedir? Performans modunda telefon devamlı işlemciyi son güçte kullanır. Bu da ısıya sebep olur. Buna ne gerek var?
Eğer oyun oynuyorsanız oyuna başlamadan önce performans moduna alırsınız, oyun bitince tekrar dengeli moda alırsınız.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

ogunzafer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
9
Arkadaslar Cok Afedersiniz , Ukalalık Olarak Algılamayın Ama , Sizene ? Sanal Bir Platformda Bir Soru Soruyorum , Yardım Bekliyorum Yargı Degil . Yardımcı Olabiliyorsanız Buyrun , Olamıyorsanız Seçeneklerin Bende Farkındayım .
Ha Yok Cok Merak Ettik Diyorsanız , Cihaz Dengeli Modda Biyerden Sonra Yavaslıyor . Cihazı Kullanıyor musunuz yada Nasıl Kullanıyorsunuz Bilmiyorum Ama Dengeli - Performans Modlarının İnternet Hızını Test Ederseniz Anlarsınız . Basit Bir Satış Stratejisinin Oyununa Gelip Ahkam Kesmek Hoş Bişey Degil . Nedir Dengeli Mod ? BKNZ : Samsung , Sony vs. Stamina Mod . Yanlış mı ? İsmi Dengeli Mod Olunca , Normal Kullanım Modu Olarak mı Degişti Bakış Açınız ? Madem Bu Denli Bir Cihaza Sahipsin , iPhone'u Yakacak , Samsung'u Yıkacaksın Aç Cihazı Kullanıcılara Arkadaş . Gerekirse Ben Stamina Moda Alırım O Beni Bağlar . Net mi ? Tesekkürler .

İlkforum

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Meizu m3note
Konular
0
Arkadaslar Performans Modunda Dahi Whatsappdan Ekran Kapalıyken Bazen Bildirim Geliyor Bazen Gelmiyor . Bildirim Almak İcin Whatsappa Girmek Gerekiyor . Kurcalamadıgım Ayar Kalmadı . Wifi , 3G İkiside Aynı .

Birde Cihazın Hoparler ve Ahize Seslerini Yükseltmek Mümkün mü ? İkiside Yeterli Gelmiyor .

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Sizdedemi durum aynısı hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt