S Sergerdar Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yasin Cihazım Meizu Yaş 46 Konum İstanbul Katılım 21 Kasım 2016 Konular 4 Mesajlar 28 Tepkime puanı 3 Puanları 3 5 Mart 2018 #1 Arkadaşlar mi 4 cihazımin geri tuşu ana ekran tuşu gibi çalışıyor.hatta aynısı.geri tuşu işlemi yapmıyor.yardim edermisiniz?
Arkadaşlar mi 4 cihazımin geri tuşu ana ekran tuşu gibi çalışıyor.hatta aynısı.geri tuşu işlemi yapmıyor.yardim edermisiniz?
MYX Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Tolga Cihazım Xiaomi Mi 6 Konum İstanbul Katılım 3 Mart 2018 Konular 14 Mesajlar 84 Tepkime puanı 13 Puanları 8 21 Mart 2018 #11 Ayarlardan ek ayarlar kısmına geliceksin orada tuş ve hareket kısayolları var ona gel altta gezinme tuşlarından ayarlayabilirsin Oyla: Oyla 0 Downvote
Ayarlardan ek ayarlar kısmına geliceksin orada tuş ve hareket kısayolları var ona gel altta gezinme tuşlarından ayarlayabilirsin
S saygindogan57 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Saygın DOĞAN Cihazım Xiaomi Mi Note3 Yaş 37 Konum Sinop Katılım 20 Şubat 2019 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Şubat 2019 #12 Merhaba. Aynı sorun bende de oldu. Hard reset atmama rağmen sorunu çözemedim. Umarım yardımcı olacak birisi vardır ? Oyla: Oyla 0 Downvote
Merhaba. Aynı sorun bende de oldu. Hard reset atmama rağmen sorunu çözemedim. Umarım yardımcı olacak birisi vardır ?