Yardım Mİ 4 e TWRP ile ROM yüklerken sıcaklık 80 DERECE!

alperenkoc3444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.5.7.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar bir salaklık yapıp developer rom üzerine stable rom kurdum telefon açılmadı recovery e girerek bütün dataları wipe ladım ancak yeni romu bilgisayardan telefona atıp kurmak isteyince yüklemenin yarısında cpu sıcaklığı 80 dereceyi gördü bende korkup bağlantıyı kestim neden böyle oldu? nerede yanlışım var söyler misiniz lütfen.. Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk fastboot denemeye çalıştım ancak error fala verince bari recovery ile yapayım dedim fastboot zipli dosyaları bulabidim fastboot exe dosyası biliyorsanız linkini atarsanız çok iyi olur.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Öncelikle fastboot romu zip uzantılı olmaz.. Isınma konusuna gelince doğru cihaz ısınır bende kullanıyorum hâlâ mi4 ve deli gibi ısınıyor, sd 801 mübarek fırın gibi, hele twrp ile işlem yaparken..
Fastboot romu kurmak için rehber linki

Oyla:

alperenkoc3444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
1
Öncelikle fastboot romu zip uzantılı olmaz.. Isınma konusuna gelince doğru cihaz ısınır bende kullanıyorum hâlâ mi4 ve deli gibi ısınıyor, sd 801 mübarek fırın gibi, hele twrp ile işlem yaparken..
Fastboot romu kurmak için rehber linki
zipli derken mi flash tool pardon fastboot rpm attım youtube dan bakarak ancak booloader kilidi ve usb hata ayıklaması ayarları bende açıkmıydı unuttum şuan zaten yapamam telefon açılmıyor. Şu an fastboot attım bekiyorum kurulumunu buda sıkıntı çıkarırsa artık naparım bilmiyorum

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
zipli derken mi flash tool pardon fastboot rpm attım youtube dan bakarak ancak booloader kilidi ve usb hata ayıklaması ayarları bende açıkmıydı unuttum şuan zaten yapamam telefon açılmıyor. Şu an fastboot attım bekiyorum kurulumunu buda sıkıntı çıkarırsa artık naparım bilmiyorum
Mi4 için bootloader kilidi söz konusu değil, yok çünkü :D umarım cihaz açılır.

Oyla:

alperenkoc3444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
1
Mi4 için bootloader kilidi söz konusu değil, yok çünkü :D umarım cihaz açılır.
Ha sorun yok o zaman .d cihaz açıldı aslında eu beta rom kullanıyordum miui 10 için ancak son zamanlarda özellikle yüksek ram tüketen oyunlara girince veya performans modunu açınca kendi kendini resetlemeye başladı bunu sordum forumda rom değiştir dediler umarım sorun çözğlmüştür birazdan deneyeceğim sizde hiç kendi kendini resetleme sorunu olmuş muydu peki?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Ha sorun yok o zaman .d cihaz açıldı aslında eu beta rom kullanıyordum miui 10 için ancak son zamanlarda özellikle yüksek ram tüketen oyunlara girince veya performans modunu açınca kendi kendini resetlemeye başladı bunu sordum forumda rom değiştir dediler umarım sorun çözğlmüştür birazdan deneyeceğim sizde hiç kendi kendini resetleme sorunu olmuş muydu peki?
Öyle bir sorun yaşamadım hocam oyun oynarken ancak idm ile 3 büyük dosyayı aynı anda indirmeye kalkınca bir süre sonra kendini resetliyor.

Oyla:
Üst Alt