Yardım Mi 4 Açılmıyor

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v9.5.27
Telefon Modeli
Mi 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba, bugün mi 4 telefon ile oyun oynarken kapandı. Cihazı yeniden açınca mi ekranında dönüp duruyor. Wipe all data yaptım, işe yaramadı. Fastboottan global stabil rom yüklemesi yaptım. Yine işe yaramadı, cihaz Mi ekranında dönüp durdu. İlginç olan kısım fastboot flash kısmı sadece 1 saniye sürdü. Sizce cihazın sorunu nedir, çözümü ne olabilir? (Garanti mevcut ancak "evobt")
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zenex hocam bir baksanız, sizce sorun ne olabilir? :(

Son düzenleme:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Bu sebepten dolayı geçen hafta 2 adet mı4 u servise gönderdim. Birinde batarya değişimi yapılacak denilerek delta 100 lira istedi. Diğeri hala tamir ediliyorda. Geçen sene de diğer Mi4 um kapandı açılmadı. Servis j5 prime ile değişim yapmıştı. Mı flash in 1 sn sürmesi pc ile alakalı. Önceki laptopum ve masaüstü PC ile rom atabiliyorken, yeni aldığım laptop hangi cihaz olursa olsun 1 sn de bitiriyor. Kesinlikle çözüm bulamadim

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Bu sebepten dolayı geçen hafta 2 adet mı4 u servise gönderdim. Birinde batarya değişimi yapılacak denilerek delta 100 lira istedi. Diğeri hala tamir ediliyorda. Geçen sene de diğer Mi4 um kapandı açılmadı. Servis j5 prime ile değişim yapmıştı. Mı flash in 1 sn sürmesi pc ile alakalı. Önceki laptopum ve masaüstü PC ile rom atabiliyorken, yeni aldığım laptop hangi cihaz olursa olsun 1 sn de bitiriyor. Kesinlikle çözüm bulamadim
Mi flash tool sürümünü değiştirmeyi deneyin, bende işe yaradı.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Merhaba, telefonun arızasını uğraşlar sonucunda çözemeyip servise gönderdim ve bugün geri aldım. Batarya değişimi yapılmış, herhangi bir sorun yok gözüküyor ve cihazda fiziksel bir hasar mevcut değil. Evobt hakkındaki önyargım kırıldı diyebilirim, zamanla yolum düşerse göreceğiz artık angel~~

Oyla:

ramazanarigun

MİUİ Türkiye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi4 LTE 2/16
Meslek
Mağaza Sorumlusu
Konular
0
hocam bende de aynı sorun var acaba batarya değiştikten sonra bir daha oldu mu bende değiştireyim mi bataryayı ne dersin

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Önce sıfırlamayı deneyin, olmazsa batarya değişimini düşünün, üstte hocam bahsetmişti. Kabloları söküp takınca da düzeliyor diye.

Oyla:
Üst Alt