Yardım Mi 4 Açılmıyor

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil v9.5.27
Telefon Modeli
Mi 4
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba, bugün mi 4 telefon ile oyun oynarken kapandı. Cihazı yeniden açınca mi ekranında dönüp duruyor. Wipe all data yaptım, işe yaramadı. Fastboottan global stabil rom yüklemesi yaptım. Yine işe yaramadı, cihaz Mi ekranında dönüp durdu. İlginç olan kısım fastboot flash kısmı sadece 1 saniye sürdü. Sizce cihazın sorunu nedir, çözümü ne olabilir? (Garanti mevcut ancak "evobt")
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zenex hocam bir baksanız, sizce sorun ne olabilir? :(

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Herkese merhaba, bugün mi 4 telefon ile oyun oynarken kapandı. Cihazı yeniden açınca mi ekranında dönüp duruyor. Wipe all data yaptım, işe yaramadı. Fastboottan global stabil rom yüklemesi yaptım. Yine işe yaramadı, cihaz Mi ekranında dönüp durdu. İlginç olan kısım fastboot flash kısmı sadece 1 saniye sürdü. Sizce cihazın sorunu nedir, çözümü ne olabilir? (Garanti mevcut ancak "evobt")
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Zenex hocam bir baksanız, sizce sorun ne olabilir? :(
Mi 4'de bootlader kilidi yok rom kurulumu 1.sn sürmez (rom kurulumu gerçekleşmemiş) 2016.04.01 64 bit mi flash kullanın.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bendeki Mi4 de ara sıra yapıyor bu sorunu... Ses açma+kısma+ güç tuşlarına yaklaşık 30 saniye basınca düzeliyor. Olmazsa Lopus hocamın da belirttiği gibi 64 bit mi flash ile rom yüklüyorum. Yine olmazsa batarya bağlantılarını söküp tekrar deniyorum ve açılıyor. Tabii sizin cihazınız garantili olduğu için batarya bağlantılarını siz sökmeyin :)

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendeki Mi4 de ara sıra yapıyor bu sorunu... Ses açma+kısma+ güç tuşlarına yaklaşık 30 saniye basınca düzeliyor. Olmazsa Lopus hocamın da belirttiği gibi 64 bit mi flash ile rom yüklüyorum. Yine olmazsa batarya bağlantılarını söküp tekrar deniyorum ve açılıyor. Tabii sizin cihazınız garantili olduğu için batarya bağlantılarını siz sökmeyin :)
Hocam içindeki sürüm de 9.5.27, yüklemeye çalıştığım sürüm de 9.5.27, acaba aynı olduğu için yüklemiyor olabilir mi?

Oyla:

Sub-zer0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut Nusret
Cihazım
Mi4 LTE, Mİ5 Pr
Meslek
Mühendis
Konular
6
Bootloop sorunu olmuş.Isınmadan dolayı anakart arızası vermiş olabilir.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Bootloop sorunu olmuş.Isınmadan dolayı anakart arızası vermiş olabilir.
Asus Zenfine 2'de de anakart sorunu olmuştu, sürekli yeniden başlıyordu ama arada açılıyordu. Bunda da olabilir, işe yaramazsa servise göndereceğim cihazı.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Lopus hocam dediğiniz program sürümünü kurdum, yüklendi ve cihaz açıldı teşekkür ederim. Merak ettiğim birşey vardı. Son çıkan mi flash tool sürümünü kullanmamda bir sakınca var mı?

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Lopus hocam dediğiniz program sürümünü kurdum, yüklendi ve cihaz açıldı teşekkür ederim. Merak ettiğim birşey vardı. Son çıkan mi flash tool sürümünü kullanmamda bir sakınca var mı?
Sakıncası yok ama bazı mi flash sürümleri sorunlu oluyor bu dediğimi kullabilirsiniz ben sürekli bu sürümü kullanıyorum tavsiye ederim. :)

Oyla:
Üst Alt