Yardım mi 4.5g sorunu

Save_your_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hadi
Cihazım
Mi 8
Konular
10
merhaba arkadaşlar hepsiburadadan mi8 aldım 4.5g cekmiyor ayarlada 2 sim için 4.5g açın tıkı var ama 4.5g çekmiyor vodafon yanımda uygulamasında baktım desteklemiyor diyor telefonu geri gönderecem bir ayarı varmı sizin bildgnz yardmcı olurmusunuz

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Xiaomi modelleri tanimlanmadigi için öyle gözüküyor. Ancak telefon 4.5g hızında çalışıyor, hız testi yapıp görebilirsiniz.

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
merhaba arkadaşlar hepsiburadadan mi8 aldım 4.5g cekmiyor ayarlada 2 sim için 4.5g açın tıkı var ama 4.5g çekmiyor vodafon yanımda uygulamasında baktım desteklemiyor diyor telefonu geri gönderecem bir ayarı varmı sizin bildgnz yardmcı olurmusunuz
Yer neresi hocam benimde telefon da sorun vardı vadofone varken bende şuan Turkcell var sorun yok ayrıca BİMcell takili yine yine yok ama Vodafone takınca 4g yok bende de yer Bursa benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bütün hatlarda tel 4,5 g uyumlu değil yaşıyor genelde bu telefonlar için sorun değil zamanla düzelir inşallah

Oyla:

Save_your_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hadi
Cihazım
Mi 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yer neresi hocam benimde telefon da sorun vardı vadofone varken bende şuan Turkcell var sorun yok ayrıca BİMcell takili yine yine yok ama Vodafone takınca 4g yok bende de yer Bursa benim

şırnak yer vodafon hat var olmassa akşam bir turkcel takim öyle deneyim teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt