MI 3 açılmıyor mi yazısında kalıyor

desidero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
merhaba;

mi3 açılmıyor mi yazıyor ve powered by android yazıyor . - tusuyla power tusuna basınca FASTBOOT resmi çıkıyor ve o anda miflash uygulamasıyla fastboot imajı yolluyorum ve yukleme sorunsuz tamamlanıyor sonuç yok :(

yardım lütfen

UNiVeRSeLoRD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Mİ3
Konular
1
Yeni konu açmayayım buradan sorayım dedim.

Benim de Mi3 ile şöyle bi sorunum var.
Bu sitenin market uygulamasından aldığım powerbanki kullanmaya başladıktan sonra telefon aşırı derecede ağırlaştı.
Sonrasında mesela yatmadan önce şarjı %25-30larde olan kenara koyduğum telefonu sabah kalktığımda kapanmış halde buluyor şarja takınca açılıyordu.
Bugün de aynısı oldu kalktığımda telefon kapalıydı power tuşuna bastım açılmadı, şarja taktım açılmadı (kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor sadece telefonda tık yok) ne Mi yazısı ne başka bişey telefon kaldı elimde napacağım bilemiyorum.
Sorun ne olabilir?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim ... cantara HiddeNKinG catlax66

DipNOT: Bi de telefon yaklaşık 1 yıldır otomatik güncelleme almıyor güncelleme vermiyor artık sanırım Xiaomi Mi3lere

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Bu sitenin market uygulamasından aldığım powerbanki kullanmaya başladıktan sonra telefon aşırı derecede ağırlaştı.
Sonrasında mesela yatmadan önce şarjı %25-30larde olan kenara koyduğum telefonu sabah kalktığımda kapanmış halde buluyor şarja takınca açılıyordu.
Bugün de aynısı oldu kalktığımda telefon kapalıydı power tuşuna bastım açılmadı, şarja taktım açılmadı (kırmızı bildirim ışığı yanıp sönüyor sadece telefonda tık yok) ne Mi yazısı ne başka bişey telefon kaldı elimde napacağım bilemiyorum.
Sorun ne olabilir?

DipNOT: Bi de telefon yaklaşık 1 yıldır otomatik güncelleme almıyor güncelleme vermiyor artık sanırım Xiaomi Mi3lere

Hocam telefonunuzu bir süre şarjda bırakın açılacaktır. Açıldıktan sonra tam şarj olmasını bekleyin ve şarj olduktan sonra sık sorulan sorular bölümünde anlatıldığı şekilde fastboot ile orijinal rom yüklemesi yapın. Cihazınızın güncelleme almamasının sebebi orijinal rom kullanmamanız. Orijinal rom yüklediğinizde güncellemeleri almaya devam edeceksiniz.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93

Sorun ne olabilir?

Miui8 Global/Beta kurulu MI3 hemen hemen her haftasonu güncelleme alıyor ve tıkır tıkıe çalışıyor.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt