Yardım Mi 2C 20000 mah qc 3.0 powerbank sorunu

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Powerbank 20000
Telefon Modeli
Xiaomi 2C
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. 2 gün önce aldığım Xiaomi Mi 2C 20000 mAh QC 3.0 Powerbank geldiğinde iki led yanıyordu ve telefonumu şarj ettim bir süre. Sonrasında samsung hızlı şarj adaptörü ve hızlı şarj kablosu ile şarja bıraktım ve 15 saatten çok daha fazla süre şarjda kalmasına rağmen 1 led yanıp duruyordu. Sonra bazı araştırmalar yaptım tamamen bitirin şarjını demişler tamamen bitirdim tekrar bu sefer kendi kablosu ile taktım yine aynı şekilde tek ledi yanıyor. adaptörleri kabloları farklı farklı denedim olmuyor. Acaba ürün mü sorunlu ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum?

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Dostum şarj aleti kafasında sikinti olabilir ...

Aynı cihazdan bende de var , iPhone şarjı ile 1 gün şarjda bırakıyorum 1 dış doluyor...

Qc 3.0 destekli bir şarj aleti aldım sorunu çözdüm

Oyla:

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
Dostum şarj aleti kafasında sikinti olabilir ...

Aynı cihazdan bende de var , iPhone şarjı ile 1 gün şarjda bırakıyorum 1 dış doluyor...

Qc 3.0 destekli bir şarj aleti aldım sorunu çözdüm
Doğrudur ama samsung hızlı şarj ile şarj ediyorum orjinal herşey fakat hala aynı nerdeyse 1 gün durdu o şarj başlığı ve kablosu ile ama yine aynı. Sonra Huaweinin şarj kablolarını denedim ama yine 1 led o kadar saat bekledim. Hızlı şarj ile q3 destekli olması farklı şeyler mi yoksa aynı mı

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Doğrudur ama samsung hızlı şarj ile şarj ediyorum orjinal herşey fakat hala aynı nerdeyse 1 gün durdu o şarj başlığı ve kablosu ile ama yine aynı. Sonra Huaweinin şarj kablolarını denedim ama yine 1 led o kadar saat bekledim. Hızlı şarj ile q3 destekli olması farklı şeyler mi yoksa aynı mı
Dostum , bir arkadasindan qc 3.0 destekli bir şarj aleti bulup , güzel bir kablo ile şarj et düzeliyor

Oyla:

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
Dostum , bir arkadasindan qc 3.0 destekli bir şarj aleti bulup , güzel bir kablo ile şarj et düzeliyor
Peki şarj oluyorken ışıklar sıra sıra mı yanmalı yoksa hepsi birden mi? Mesela benimki şuan şarjda normal şarj aleti ile fakat tek led yanıp sönüyor

Oyla:

GoNaRD32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Peki şarj oluyorken ışıklar sıra sıra mı yanmalı yoksa hepsi birden mi? Mesela benimki şuan şarjda normal şarj aleti ile fakat tek led yanıp sönüyor
Tek tek yanar ilki yanar söner 1. Sabitlenip 2. Ye geçince 2.led yanıp söner bu da demektir ki %25 i dolmuş

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Dostum ilk %25 e kadar sadece ilk LED yanıp söner
%25-50 arası 1. LED hep yanar 2. LED yanıp söner
%50-75 arası ilk 2 LED yanık olur 3. Yanıp soner

Bu şekilde

Oyla:

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
Başka bir adaptör ve kablo ile deneyin ,
denedi huawei adaptoru kablosu ve samsung hızlı şarj adaptöru ile kablosunu denedım bayağı durdu ama yınede tek led yanıp sönuyordu. işin ilginç tarafıda tek led yanıyor powerı şarja takıyorum gerı alıyorum şarj edıyor bıraz

Oyla:
Üst Alt