- Adım
- Ulaş
- Cihazım
- Redmi Note 9 Pr
- Konular
- 8
mi 15 ultra telefonu sallayınca kamera tarafından bir ses geliyor. Bu normal mi

Tamamen normal hizalayıcılar, dengeleyiciler boşta çalışmadığı için daha çok ses çıkar. çalışırken biraz daha az. İlk çalıştırırken de ses çıkıyor zaten fark etmişsinizdir.mi 15 ultra telefonu sallayınca kamera tarafından bir ses geliyor. Bu normal mi
doğru tam da dediğiniz gibi. Çin sitelerinde de araştırdım. Kamera kaynaklı imişTamamen normal hizalayıcılar, dengeleyiciler boşta çalışmadığı için daha çok ses çıkar. çalışırken biraz daha az. İlk çalıştırırken de ses çıkıyor zaten fark etmişsinizdir.
Büyük kamera modüllerinin tek kötü yanı şu: cihazı düşürürseniz bozulma olasılığı yüksek.doğru tam da dediğiniz gibi. Çin sitelerinde de araştırdım. Kamera kaynaklı imiş
Tamamen normal ses hocam, gönlünüz rahat olsun. Hatta yabancı ülkelerin resmi xiaomi sitelerinde bu durumun normal olduğuna dair yazılar var. Sensör kocaman olduğundan ve optik sabitleme sistemine hareket payını biraz çok verdiklerinden dolayı tangır tungur ses geliyor. 12s Ultra sonrası sanırım bütün ultra xiaomilerde var. İphone promax veya ultra samsungları sallayınca da ses gelir ama bu kadar fazla gelmez. Kamera boyut kıyası için şöyle bir video bırakıyorum, bakarsınız.mi 15 ultra telefonu sallayınca kamera tarafından bir ses geliyor. Bu normal mi