Soru Mi 15 ultra efs efs

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
Merhabalar dostlar cihazım server kayıtlı düşmüyor gitmiyor diye biliyorum update format sonrası vs ancak bir kişi format sonrası IMEInin düştüğünü yazdı şok oldum. Düşmüyor diye yedekleme almıyoruz ayrıca çalışan efs yedeği alma yöntemi var mı onu dahi bilmiyorum.
Server kayıtlı mi 15 ultra cihazlarda twrp veya CMD veya ona benzer şekilde efs (modem) backup ve düşme olurda düşerse restore etme yöntemi var mı acaba?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
bahsettiğiniz yöntemler eskide kaldı artık yeni cihazlarda geçerli değil. Server kayıt yedeği almak için critical dosya yedeği alınır. Ücretli telefoncu uygulamaları gerekir. Bahsettiğiniz cihazda bu yedeklerin alınması içinde bootloader kilidi açık olması lazım yoksa yetkili hesap masrafı çıkar.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsettiğiniz yöntemler eskide kaldı artık yeni cihazlarda geçerli değil. Server kayıt yedeği almak için critical dosya yedeği alınır. Ücretli telefoncu uygulamaları gerekir. Bahsettiğiniz cihazda bu yedeklerin alınması içinde bootloader kilidi açık olması lazım yoksa yetkili hesap masrafı çıkar.
Boot kilidim açık zaten hocam zamanında açtırmistim custom rom kullandığım içinde kapatmadım kapatmayada niyetim yok 😅

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Boot kilidim açık zaten hocam zamanında açtırmistim custom rom kullandığım içinde kapatmadım kapatmayada niyetim yok 😅
Tamam eng rom yüklenip yedek alınır, ihtiyaç olursa tekrar eng romda yüklenir. Cihaz rootlu ise bu sürümde de olur sıfırlanmaz.

Üst Alt