Rom Mi 15 için eu rom

Varol73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi8
Konular
5
xiaomi 15 telefonumda arayanlar ekranda görünmüyor. Telefon çalıyor fakat kimin aradığını göremiyorum. Arama kapanınca son aramalarda görebiliyorum ancak. Üzerinde şu an 2.0.110. 0 sürümü varken güncelleme geldi. Belki bu sorun çözülür diye Sürümü 2.0.116 a yükseltmek istiyorum. Fakat ekteki Çince uyarılar çıkıyor. Hangisini seçersem bilgilerim silinmeden güncelleme yapabilirim.
Diğer sorum da esim ile ilgili. Cihazım yurtdışı çin cihazı. E sim yok mu cihazında. Ayarlar mobil ağlar altında yok çünkü
Teşekkür ederim
Romu indirip fasbottan yükleyin

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Eu rom larda bir sürü eksik var 15 Ultra cihazıma kurdum 1 gün kullanıp Rus rom a döndüm. HyperAI özellikleri doğru düzgün çalışmıyor. Hala TR dil de bir çok elsik var. Galeri AI özellikleri eksik bunları EU forumda geliştiricilere söylüyoruz adamlar soru soramazsınız diye cevap yazmış. Bir daha yüklemem kurmamda güncellemeleri 1 ay sonradan alıyoruz EU da sistem uygulamalarını güncelleyemiyorsun geliştirici artık kafasına ne uyarsa o uygulamı gömüyor rom a. Her tarafı saçmalık oldu Eu nun.

asgtr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Eu rom larda bir sürü eksik var 15 Ultra cihazıma kurdum 1 gün kullanıp Rus rom a döndüm. HyperAI özellikleri doğru düzgün çalışmıyor. Hala TR dil de bir çok elsik var. Galeri AI özellikleri eksik bunları EU forumda geliştiricilere söylüyoruz adamlar soru soramazsınız diye cevap yazmış. Bir daha yüklemem kurmamda güncellemeleri 1 ay sonradan alıyoruz EU da sistem uygulamalarını güncelleyemiyorsun geliştirici artık kafasına ne uyarsa o uygulamı gömüyor rom a. Her tarafı saçmalık oldu Eu nun.
bu hep böyleydi. ai de sorun varsa yüklemeyeyim bende. peki rus romu ile tayvan romu arasında fark var mı?

rus romu daha önce hiç denemedim. redmi note 9 pro da endonezya rom çok iyiydi ama reklamları gına getirirdi. tayvan rom iyi diyorlar.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
18
Rus rum bence daha iyi. Rus rom kullanıyorum memnunum. Yeni güncelleme geldi şarj süresi vs daha stabil olmuş.

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Bootloder kilidi açıldıktan sonra WhatsApp bildirimlerinde sorun çıkıyor mu Rus ya da Taiwan romlarında?

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dtosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
1

Yüklemek isteyen arkadaşlar rom ve modem linki bıraktım ben yükledim bi kaç gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım akıcılık iyi durumda
Eu romdan sonra modem yüklemeli miyiz? Eu içindeki modem uyumlu olmuyor mu?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563

yusuf4630

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hyperos
Cihazım
14
Konular
1
Eu romlar ben kullanıyorum arkadaşlarin dediği gibi bir çok eksig ve donma buglar var eski eu rom stabilitesi yok ben Tayvan kurdum iyiydi sorun yoktu ama sitede deneyimli arkadaşlar Rus romunu tavsiye ediyorlardı bende denedim ve şuan Rus romu kullanıyorum gerçekten geçiş ve arka planlarlar diğer romlara göre çok iyi şarj bir gün gidiyor bana tabi ben oyun oynamıyorum YouTube face Whatsapp internet bunları kullanıyorum

Üst Alt