Soru Mi 14T Pro almak üzereyim. BL Kilidi Açılıyor mu?

ahmetatici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
NOTE 12 PRO+
Meslek
Memur
Konular
2
arkadaşlar merhamalar. note 13 pro plus Çin modeli kullanıyorum. bl kilidi açamadım o yüzden bir türlü farklı rom yükleyemedim. şuan ise mi 14T pro gloal modelini almak üzereyim. kullanan ya da bu iş ile uğrayaşan arkadaşlar bu cihazda bl kilidi açılabilir mi. direnç kayıtlı yada kayıtsız olması bl kilidi açılması açısından önem ifade eder mi. size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca satın alırken yazılımsal olarak dikkat etmem gereken bir durum var mı. örneğin hyperos yüklü mü alayım miui sürümlü olanı mı alayım.

irf1603

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sdfsdfsd
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
arkadaşlar merhamalar. note 13 pro plus Çin modeli kullanıyorum. bl kilidi açamadım o yüzden bir türlü farklı rom yükleyemedim. şuan ise mi 14T pro gloal modelini almak üzereyim. kullanan ya da bu iş ile uğrayaşan arkadaşlar bu cihazda bl kilidi açılabilir mi. direnç kayıtlı yada kayıtsız olması bl kilidi açılması açısından önem ifade eder mi. size zahmet yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca satın alırken yazılımsal olarak dikkat etmem gereken bir durum var mı. örneğin hyperos yüklü mü alayım miui sürümlü olanı mı alayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende merak ediyorum inşallah yetkili hesaplar ile açılmaz yine

Oyla:

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2

14t pro global versiyon olarak çıktı grupta bootloader açan arkadaşlar var fakat hyperos sürüm ile geldiği için kilidi açmak biraz yorucu birazda şans işi.

MIUI sürümlu istesende alamazsın bu cihaz hyperos ile duyuruldu.

Oyla:

ahmetatici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
NOTE 12 PRO+
Meslek
Memur
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet cihaz global olarak çıkmış. hayırlısı bakalım. verdik siparişi.

Oyla:

erolyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erol
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

3 gündür uğraşıyorum bende

Oyla:

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
Bende almayi dusunuyorum ama direnc kesinlikle yaptirmam, yazilimla oluyosa alicam o yuzden bekliyorum suan direnc ile repair yapmaya basladilar. İnsallah yazilimla sorunsuz olur bu cihaza

Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
Bende almayi dusunuyorum ama direnc kesinlikle yaptirmam, yazilimla oluyosa alicam o yuzden bekliyorum suan direnc ile repair yapmaya basladilar. İnsallah yazilimla sorunsuz olur bu cihaza
13T'ye çıktı yazılım, buna da çıkar 5-6 aya

Oyla:

miskin1702

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
2
Bootloader kilidi açılıyor. Kendim açtım . Eski cihazlar gibi ama ön gereklilikleri var. Onları tamamlarsınız, Açarsınız efendim endişelenmeyin.

Oyla:

Suleyman.sadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi mi8 Se
Konular
16
Bootloader kilidi açılıyor. Kendim açtım . Eski cihazlar gibi ama ön gereklilikleri var. Onları tamamlarsınız, Açarsınız efendim endişelenmeyin.
Hocam direnç işlemi yapılmış cihazda açılmıyor diyorlar sizin cihazınız Türkiye cihazımı

Oyla:

miskin1702

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
2
Direnç yaptırmadım henüz, Yurtdışı cihazı kullanıyorum. Ama direnç yapılınca RSA koruması kalkmaktan ziyade başka bir ülkenin cihazıymış gibi davranıyor ve fabrika romu ile imei atılabiliyor. Sonrasında sıradan kullanıcı unlock yapmaya çalışınca sorun yaşıyor. Çünkü cihaz kendini hindistan veya çin cihazı zannediyor. Yani Unlock yapmadan direnç değişimi ciddi bir sorundur. O yüzden önce kilidi açmaya çalışın.

Oyla:
Üst Alt