Yardım Mi 14 Ultra Server Kayıt

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Şuan server kaydı için cihazda orijinal efs olması şart. İşlem yapılmış cihazlar şimdilik server kaydı olmuyor.
Bemim cihaz çin versiyonu. Efs uçuk. 2 imei atılı. Hos2 ye güncellme olmuyordu. Bir takım işlemden sonra Server kaydı yapıldı ve hos2 ye guncelmee aldı. Sıfırlanma ve güncellme sorunu yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı modellerde eski direnç değerini istiyor nv ye düşmemesi için.

Mp olarak gösterdikten sonra cihaz dirençle oynanmamış oluyor.

13 Ultra serisi içindi yanlış hatırlamıyorsam dirençli cihazlar nv hatası verdiği için server kayıt için gerekli idi çünkü server dahi yaptırsan direnç değeri p_ değerini gösterdiği için yine nv ye düşebilir.
Doğru bazı modellerde farklılık göstermiş.

Boney'M

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık AYDIN
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Şöyle ki.. Benim telefonu telefoncuya vermiştim server kaydı için. Direnç işlemi olduğu için orjinal direnç takılacak demişti yaptı yapmadı bilemiyorum. Beceremedi server kaydını sonrasında para iadesi ve telefonu aldım. Birini buldum server yapan ona yaptırdım. Efs silinikmiş ama kaydı yaptı ve sorunsuz sıfırlama ve güncelleme oluyor. Tek sim olarak kayıt yapıldı. Ve verdiğim telefoncu gibi içini açmadan uzaktan benim bilgisayara bağlanarak halletti.

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
Şöyle ki.. Benim telefonu telefoncuya vermiştim server kaydı için. Direnç işlemi olduğu için orjinal direnç takılacak demişti yaptı yapmadı bilemiyorum. Beceremedi server kaydını sonrasında para iadesi ve telefonu aldım. Birini buldum server yapan ona yaptırdım. Efs silinikmiş ama kaydı yaptı ve sorunsuz sıfırlama ve güncelleme oluyor. Tek sim olarak kayıt yapıldı. Ve verdiğim telefoncu gibi içini açmadan uzaktan benim bilgisayara bağlanarak
Kime yaptırdınız ve ne Kdara?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro