Çözüldü mi 14 ultra hypros 3 sonrası Acil destek lütfen

Brkvrl44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
çin versiyonj v2.0.2
Telefon Modeli
mi 14 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhabalar telefonum mi 14 ultra çin versiyonu hypros3 güncellemesi geldi yukledim sistem kabul etmedi yeniden baslattı ama uygulamalarım acılmıyor İZİNLER sekmesinde izinler kaldırılmıs Girmek istedigimde anaq menüye geri atıyor İzinler e giremiyorum

Çözüm
merhabalar telefonum mi 14 ultra çin versiyonu hypros3 güncellemesi geldi yukledim sistem kabul etmedi yeniden baslattı ama uygulamalarım acılmıyor İZİNLER sekmesinde izinler kaldırılmıs Girmek istedigimde anaq menüye geri atıyor İzinler e giremiyorum
hypros 3
Sizin cihaz yazılımsal edit ile yani fake rom diye tabir edilen yöntemle global romda açıldığı için hyperos 3 güncellemesi şuanda yapamaz. Muhtemelen ileride de yapamayacak ama zaman gösterir. Çünkü çin cihazlar için yetkili hesap server lar kapandı.
benim niyetim artık hypros 3 de degil cihazımı kullanamıyorum İZİNLER sekmesine girip kamera dosya resimler yada benzeri uygulamalar a girişm, için izinlerin açılması gerekiyor BU izinler sorununu cözmeye çalışıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Sizin cihaz yazılımsal edit ile yani fake rom diye tabir edilen yöntemle global romda açıldığı için hyperos 3 güncellemesi şuanda yapamaz. Muhtemelen ileride de yapamayacak ama zaman gösterir. Çünkü çin cihazlar için yetkili hesap server lar kapandı.

Oyla:

Brkvrl44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hypros 3
benim niyetim artık hypros 3 de degil cihazımı kullanamıyorum İZİNLER sekmesine girip kamera dosya resimler yada benzeri uygulamalar a girişm, için izinlerin açılması gerekiyor BU izinler sorununu cözmeye çalışıyorum

Oyla: Çözüm

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bu sorunu tam bilmiyorum bilen arkadaşlar mutlaka cevap yazacaktır.

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
İmei atıldımı? Dirençmi yoksa eskiden server kayıtmı yapıldı?

Oyla:

Brkvrl44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Oyla:

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
Ben bu sorunu 15 Ultrada yaşamıştım. Rom u sıfırdan kurdum mecburen. Hiç bir uygulamaya giriş yapmıyor ana menüye atıyordu. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene eğer ayarlar menüsüne girebiliyorsan. Veya usb hata ayıklama açıksa platformtools uygulaması üzerinden komutla fabrika ayarlarına döndürme gibi bir durum varsa o olabilir çözümü belki.

Oyla:

Brkvrl44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Ben bu sorunu 15 Ultrada yaşamıştım. Rom u sıfırdan kurdum mecburen. Hiç bir uygulamaya giriş yapmıyor ana menüye atıyordu. Fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene eğer ayarlar menüsüne girebiliyorsan. Veya usb hata ayıklama açıksa platformtools uygulaması üzerinden komutla fabrika ayarlarına döndürme gibi bir durum varsa o olabilir çözümü belki.
İçindeki tüm resim ve videolar gidecek sanırım

Oyla:
Üst Alt