Yardım mi 14 ultra hyperOS yüklerken ROM indir uyarısı verdi ve yüklemedi

inxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.11.0.UNAMIXM
Telefon Modeli
mi 14 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
yeni mi 14 ultra aldım. hyperOS güncellerken ROM indir uyarısı verdi ve yüklemedi. ROM nasıl yükleniyor? Fake ROM olabilir mi? Hangi ROM yüklemek gerekir, EU mu GLOBAL mi?

isa_cheff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
3
yeni mi 14 ultra aldım. hyperOS güncellerken ROM indir uyarısı verdi ve yüklemedi. ROM nasıl yükleniyor? Fake ROM olabilir mi? Hangi ROM yüklemek gerekir, EU mu GLOBAL mi?
Cihaz yurt dışı mi? Yeni yazilim indir dediğinizde uzerindeki mevcut yazılımi inidiriyordur. Güncelleme geldiği zaman yükleme yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 14 ultra kullanyorum. Dirençli IMEI kayıtlı. Bendeki sürüm 1.0.12.0 şeklinde. Sizede güncelleme gelecektir

Oyla:

inxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz yurt dışı mi? Yeni yazilim indir dediğinizde uzerindeki mevcut yazılımi inidiriyordur. Güncelleme geldiği zaman yükleme yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 14 ultra kullanyorum. Dirençli IMEI kayıtlı. Bendeki sürüm 1.0.12.0 şeklinde. Sizede güncelleme gelecektir
evet yurtdışı. Güncelleme uyarısı verdi ama.

Oyla:

qmuhammedd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 13 T
Meslek
Jandarma
Konular
5
Hocam bende de14 Ultra var. Dün yeniden başlattım ve telefon bir daha da açılmadı. Cihazım dirençli ve yurtdışıydı. Herhangi bir rom indirmedim yada BL için kilit kırma işlemi de yapmadım. Cihazı açmaya çalıştığımda sürekli Wipe data bölümüne attı. Wipe data dedim açmaya çalıştım yine açılmadı. Global sürüm vardı. Güncelleme yapmasın diye otomatik güncellemeleri iptal de etmiştim. Sorun ne sizce?

Oyla:

kzlgl42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam bende de14 Ultra var. Dün yeniden başlattım ve telefon bir daha da açılmadı. Cihazım dirençli ve yurtdışıydı. Herhangi bir rom indirmedim yada BL için kilit kırma işlemi de yapmadım. Cihazı açmaya çalıştığımda sürekli Wipe data bölümüne attı. Wipe data dedim açmaya çalıştım yine açılmadı. Global sürüm vardı. Güncelleme yapmasın diye otomatik güncellemeleri iptal de etmiştim. Sorun ne sizce?
Direnç kaynaklı olabilir cihazı şarjda bekletip şansınızı deneyin

Oyla:
Üst Alt