HyperOS Mi 14 Ultra HyperOs 2.0 Güncellemeye Çözüm Üretilsin..

emrekus93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
2
Severek Kullandığım Mi 14 Ultra (Dirençli İmei Kayıtlı) telefonumu HyperOs 2.0 güncellemesini almadığı ve hata verdiği için satmak istemiyorum..
Bence bu zamana kadar, bu kadar yazılımla uğraşan arkadaşlar bu sorunu çözebilirler en azından imei silinip orjinal imeiye döndükten sonra HyperOs2 deyken tekrar imei atılabilmeli. Bunu çözüp para karşılığında yapsınlar razıyım ama kimse bi çözüm üretemiyor.. 😌 Yapan bilen varsa buradan yazsın herkes faydalansın bence ..

Ekli dosyalar

• IMG_20241203_213539.jpg
    IMG_20241203_213539.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 192

Lovelesss

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlyas
Cihazım
Mİ 14 Ultra
Meslek
Şöför
Konular
18
Bende yd almıştım pazar günü ama bu olaylardan sebep ileriyi de düşünerekten satışı iptal ettirdim yurtiçi garantili 14u alcam

23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Bir yolu bulunur elbet hyperos2de, bakalım beklemedeyiz.

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Severek Kullandığım Mi 14 Ultra (Dirençli İmei Kayıtlı) telefonumu HyperOs 2.0 güncellemesini almadığı ve hata verdiği için satmak istemiyorum..
Bence bu zamana kadar, bu kadar yazılımla uğraşan arkadaşlar bu sorunu çözebilirler en azından imei silinip orjinal imeiye döndükten sonra HyperOs2 deyken tekrar imei atılabilmeli. Bunu çözüp para karşılığında yapsınlar razıyım ama kimse bi çözüm üretemiyor.. 😌 Yapan bilen varsa buradan yazsın herkes faydalansın bence ..
Ben yurt dışı aldım yaklaşık 4 ay önce 14 ultra aldığım yer kayıdini istersen yapabiliriz dirençle demişti ancak bana çok mantıklı gelmediği için bende gerek yok illaki yazılımla çıkar dedim ve çıktıda dediğim server kayıt yaptırdım 10gun önce beta sürümlerine kayıt yaptırmıştım topluluk grubundan beta hyproes 2 de geldi yaptım guncellemeyi hatasız çiçek gibi yağ gibi akiyor yurtdışı cihaz alan arkadaşlarıma öneride bulunayım bunu yapanlar üretenler mühendisler sonuç olarak ehh nihayetinde yazılım bu gidip cart diye cihazı açtırıp kayıt yaptırmasin beklesin ben bu şekilde olacağını bildiğim için bekledim ve kazanan ben oldum tam tamina yarı fiyatına 14 ultra sahibi oldum tavsiyedir acele etmeyin sıfır cihaz alıp açtırmak yazık edersiniz kalın saglicakla

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-03-23-21-09-464_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-03-23-21-09-464_com.android.settings.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 88

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
Benim IMEI atan birisi vardı gruplardan bulduğum. Adama güncelleme yapsam IMEI uçar mı dedim uçar ama tekrar atarız dedi. Yinede emin olamadım valla kimse de yapmayınca

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Ben yurt dışı aldım yaklaşık 4 ay önce 14 ultra aldığım yer kayıdini istersen yapabiliriz dirençle demişti ancak bana çok mantıklı gelmediği için bende gerek yok illaki yazılımla çıkar dedim ve çıktıda dediğim server kayıt yaptırdım 10gun önce beta sürümlerine kayıt yaptırmıştım topluluk grubundan beta hyproes 2 de geldi yaptım guncellemeyi hatasız çiçek gibi yağ gibi akiyor yurtdışı cihaz alan arkadaşlarıma öneride bulunayım bunu yapanlar üretenler mühendisler sonuç olarak ehh nihayetinde yazılım bu gidip cart diye cihazı açtırıp kayıt yaptırmasin beklesin ben bu şekilde olacağını bildiğim için bekledim ve kazanan ben oldum tam tamina yarı fiyatına 14 ultra sahibi oldum tavsiyedir acele etmeyin sıfır cihaz alıp açtırmak yazık edersiniz kalın saglicakla

Direncli olana da atılıyor fakat imei orjinale dönüyor. Dirençli olunca server kayıt yapılamaz mı?

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
Direncli olana da atılıyor fakat imei orjinale dönüyor. Dirençli olunca server kayıt yapılamaz mı?
IMEI orjinal döndükten sonra hyperOS 2'de tekrardan IMEI atılamaz mı acaba yani mantıksız geldi direnç işlemi bunun için risk alıp yapılıyor

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
11
Bu hyperos 2 beta testerlara mı gönderildi yoksa tüm kullanıcıya yavaş yavaş mı gönderiliyor? 13t pro cihazımla hala bekliyorum. Sorsan kasımda alacaktı güncellemeyi

sinanmerve2434

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
XİAOMİ Mİ9T
Meslek
Vodafone IT
Konular
3
Bu hyperos 2 beta testerlara mı gönderildi yoksa tüm kullanıcıya yavaş yavaş mı gönderiliyor? 13t pro cihazımla hala bekliyorum. Sorsan kasımda alacaktı güncellemeyi
Beta tester hocam kayıt olanlara geliyor

Üst Alt