Yardım Mi 14 Ultra Çin Versiyon Sorunu

Asosyal_Psikolog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
HOCAM BU romu nasıl atıyorlar buna ki biz stock bile atamazken
Teknik detaylarını çok bilmesem de, ilk olarak ENG rom atılıyor daha sonra qcn dosyası üzerinden IMEI numarası yazılıyor en son olarak sahte rom atıp telefon teslim ediliyor.
Sonuç olarak hem IMEI atıldı hemde telefon Türkçe oldu. Yani aynı yöntem ile çin romu da kurulabilir diye tahmin ediyorum.

leventtaka61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LEVENT
Cihazım
SMART 6
Konular
4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orjinal roma nasıl dönebilirim hocam çin romunu türkçeye çevirebiliyor muyuz

convert rom nasıl kuruluyor hocam olmadı çin romuna dönerim hoşuma gitmezse bu fake romu kurarım fake rom ne oluyor onu da bilmiyorum da nasıl bir şey yani sorunlu mu
Reisim sizin cin Roma dönmeniz için önce eng yüklemeniz lazım oda auth için en az 60 ile 80 dolar arası aliyor

Teknik detaylarını çok bilmesem de, ilk olarak ENG rom atılıyor daha sonra qcn dosyası üzerinden IMEI numarası yazılıyor en son olarak sahte rom atıp telefon teslim ediliyor.
Sonuç olarak hem IMEI atıldı hemde telefon Türkçe oldu. Yani aynı yöntem ile çin romu da kurulabilir diye tahmin ediyorum.
Çok fazla masrafı olur güncelleme almasın varsinda

Asosyal_Psikolog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
Reisim sizin cin Roma dönmeniz için önce eng yüklemeniz lazım oda auth için en az 60 ile 80 dolar arası aliyor

Çok fazla masrafı olur güncelleme almasın varsinda
Katılıyorum, şahsi fikrim telefonu fake rom ile kullanmaya devam etsin ama yok illa stock rom geçeceğim diyorsa telegram da yapan insanlar illaki vardır. Yalnız şunu da eklemeliyim CN rom geçerseniz Çince, İngilizce, Türkçe karışık bir yapısı olacak ve ciddi şekilde bildirim problemleri yaşayacaksınız. Benim cihazım için portlanmış HyperOS CN bir rom kullanmıştım ne WhatsApp 'dan ne Bip 'den ne Instagram 'dan ne Telegram 'dan bildirim alamıyordum, çok kullanmadan bir daha aosp geçmiştim sanırım. Çin'de aktif kullanılan uygulamalarda sıkıntı yoktu bu arada WeChat' den takır takır bildirim geliyordu. Bu agresif pil optimizasyonu sayesinde de en iyi ekran süresini burda almıştım.
Yukarıda da yazdığım gibi hocam, telefonu şuan olduğu şekilde kullanmaya devam edin, baktınız olmuyor yine buraya yazın elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız...

clonarek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kürşat
Cihazım
mi 10 5g
Konular
14
teşekkür ederim hocam birini buldum evet masraf çokmuş şu an bl kilidi 200 dolar ondan kaynaklı bekleyip bu romda kalmak su an en mantıklısı en azından server kaydı yapılı ama güncelleme almamak üzdü ve bu fake romu çakabiliyorlarsa bununda belki günceli gelir onun atabilirler bekleyelim bakalım

leventtaka61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LEVENT
Cihazım
SMART 6
Konular
4
teşekkür ederim hocam birini buldum evet masraf çokmuş şu an bl kilidi 200 dolar ondan kaynaklı bekleyip bu romda kalmak su an en mantıklısı en azından server kaydı yapılı ama güncelleme almamak üzdü ve bu fake romu çakabiliyorlarsa bununda belki günceli gelir onun atabilirler bekleyelim bakalım
Güncelleme dediğinde birşey yok reisim boşver hyper os 2 pek bı cacığı yok .

Üst Alt