Yardım Mi 14 Ultra Çin Versiyon Sorunu

clonarek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kürşat
Cihazım
mi 10 5g
Konular
14
merhabalar 14 ultra çin versiyon aldım fakat bir türkçe rom yüklü bu ne bilmiyorum güncelleme almıyor cihaz bulamıyor.
server kaydı yaptırdım sim 2 kayıtlı oldu nasıl rom yükleyebilirim bl kilidi açılmadan stock rom yükleyebilir miyim global vb ya da bl kilidi nasıl açılabilir

Asosyal_Psikolog

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7
Sahte rom kurmuşlardır, telefon Türkçe olur ama güncelleme almaz.
Çin cihazlarında bl kilidini açmadan global rom yükleyince telefon açılmıyor diye biliyorum yada şebeke problemi mi ne yaşanıyordu, tam hakim değilim o konuya, sıkıntılı bir mevzu kısaca.
Bl kilidini de resmi yollarla açamazsın çin cihazlarında, gayri resmi şekilde açanlar var ama ortalama 320$ gibi bir fiyat söylüyorlar.
Yani şuan önünüzde 3 seçenek var sanırım; Sahte romla devam etmek, orijinal CN romuna dönmek (Güncelleme alır ama tr dil yok) son olarak da uçuk bir ücret ödeyip bl kilidini açtırıp rom değiştirmek.

leventtaka61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
LEVENT
Cihazım
SMART 6
Konular
4
merhabalar 14 ultra çin versiyon aldım fakat bir türkçe rom yüklü bu ne bilmiyorum güncelleme almıyor cihaz bulamıyor.
server kaydı yaptırdım sim 2 kayıtlı oldu nasıl rom yükleyebilirim bl kilidi açılmadan stock rom yükleyebilir miyim global vb ya da bl kilidi nasıl açılabilir
Bl açık degilse convert hariç rom atamazsın ki zate rom convert yüklenmiş aslında güncelleme alan convert var ama riskli sakin girme topa çünkü repair olmaz daha hyperos 2 de diag açılmıyor henüz..

clonarek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kürşat
Cihazım
mi 10 5g
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
la devam etmek, orijinal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahte rom kurmuşlardır, telefon Türkçe olur ama güncelleme almaz.
Çin cihazlarında bl kilidini açmadan global rom yükleyince telefon açılmıyor diye biliyorum yada şebeke problemi mi ne yaşanıyordu, tam hakim değilim o konuya, sıkıntılı bir mevzu kısaca.
Bl kilidini de resmi yollarla açamazsın çin cihazlarında, gayri resmi şekilde açanlar var ama ortalama 320$ gibi bir fiyat söylüyorlar.
Yani şuan önünüzde 3 seçenek var sanırım; Sahte romla devam etmek, orijinal CN romuna dönmek (Güncelleme alır ama tr dil yok) son olarak da uçuk bir ücret ödeyip bl kilidini açtırıp rom değiştirmek.
orjinal roma nasıl dönebilirim hocam çin romunu türkçeye çevirebiliyor muyuz

Bl açık degilse convert hariç rom atamazsın ki zate rom convert yüklenmiş aslında güncelleme alan convert var ama riskli sakin girme topa çünkü repair olmaz daha hyperos 2 de diag açılmıyor henüz..
convert rom nasıl kuruluyor hocam olmadı çin romuna dönerim hoşuma gitmezse bu fake romu kurarım fake rom ne oluyor onu da bilmiyorum da nasıl bir şey yani sorunlu mu

herrfatih

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
1
Aynı durum bende de var. Şuan serverlar kapalı olduğu için kilit açılması da mümkün değil. Zamanında kilidi açmayı ertelemiştim çok pişmanım keşke açtırsaydım ben de.

Asosyal_Psikolog

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Psikolog
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
7

orjinal roma nasıl dönebilirim hocam çin romunu türkçeye çevirebiliyor muyuz

convert rom nasıl kuruluyor hocam olmadı çin romuna dönerim hoşuma gitmezse bu fake romu kurarım fake rom ne oluyor onu da bilmiyorum da nasıl bir şey yani sorunlu mu
Sahte rom modifiye edilmiş orijinal Xiaomi yazılımıdır, normal kullanımda bir zararı yoktur. Sahte romu atma amaçları ise genelde Çin model telefonu global model şeklinde göstermek veya güncellemeleri kapatmak içindir.
Orijinal CN romuna dönebilirsiniz diye biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Hocam siz uzaktan bağlantı ile yapabiliyor musunuz H.kadioglu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çin cihazlar için bizde kilit açma desteği yok maalesef.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Forumdaki kilit açma yöntemlerini deneyin işe yararsa değiştirirsiniz.

clonarek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kürşat
Cihazım
mi 10 5g
Konular
14
Sahte rom modifiye edilmiş orijinal Xiaomi yazılımıdır, normal kullanımda bir zararı yoktur. Sahte romu atma amaçları ise genelde Çin model telefonu global model şeklinde göstermek veya güncellemeleri kapatmak içindir.
Orijinal CN romuna dönebilirsiniz diye biliyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum.
Hocam siz uzaktan bağlantı ile yapabiliyor musunuz H.kadioglu
HOCAM BU romu nasıl atıyorlar buna ki biz stock bile atamazken

Üst Alt