Yardım mi 14 t pro eea room kurmak için TWRP yüklemek şart mı ?

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.3.0.VNNMIXM
Telefon Modeli
14 T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar Allah'a şükür sonunda bl icin izin aldım bl açmak icin çok ufak bi tüyo vericem ( 1 haftada açtım ) time.is sitesinden pekin saatini açın saat 23.59.59 dan 00.00.00 a geçiş yaparken tıklarsanız direk açılıyo not mobil verinizin 4.5 g de çektiğinden ve arama barının hepsinin dolu olduğundan emin olun

her neyse benim sorum şu hocam eaa room kurmak için Fastboot dan TWRP yüklemek şart mı şart ise TWRP yi nerden nasıl yüklerim yardım eder misiniz

bu sittede eaa room icin TWRP şart diyor bundan dolayı soruyorum

sitede : " 8. Şimdi Flash butonuna basın ve success yazısını görene kadar bekleyin.

ZIP. ZIP ROM uzantılı dosyalar cihaz Update yada TWRP ile yüklenebilir sadece

EU. EU ROM ise sadece TWRP ile yüklenebilir.

"

böyle bi ifade geçiyor orda kafam karıştı bide ilk kez room yükleyeceğim normal bilgisayar kullanmayı bilen bir insan olarak kendim başarabileceğim bir iş değil mi brick etmem cihazı son olarak bl kilidi açık kalması icin mi flash tooldan nereyi tickliyoruz onuda yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son bi sorum daha olacak room kurmak için cihaza root işlemi gerekmiyor değil mi root sadece özelleştirilme işlemleri vs için gerekli bir işlem

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
Rus rom kurdum çok daha akıcı ve stabil. Xiaominin kendi sms ve arama uygulamaları var tek kelimeyle muhtesem.
Bende kurdum akıcılık globale arasında çok fark edilmesede fark var fakat bazı buglar devam ediyo fixli değil ilerki sürümlerde düzelir inşallah

Oyla:
Üst Alt