Yardım mi 14 t pro eea room kurmak için TWRP yüklemek şart mı ?

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.3.0.VNNMIXM
Telefon Modeli
14 T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhabalar Allah'a şükür sonunda bl icin izin aldım bl açmak icin çok ufak bi tüyo vericem ( 1 haftada açtım ) time.is sitesinden pekin saatini açın saat 23.59.59 dan 00.00.00 a geçiş yaparken tıklarsanız direk açılıyo not mobil verinizin 4.5 g de çektiğinden ve arama barının hepsinin dolu olduğundan emin olun

her neyse benim sorum şu hocam eaa room kurmak için Fastboot dan TWRP yüklemek şart mı şart ise TWRP yi nerden nasıl yüklerim yardım eder misiniz

bu sittede eaa room icin TWRP şart diyor bundan dolayı soruyorum

sitede : " 8. Şimdi Flash butonuna basın ve success yazısını görene kadar bekleyin.

ZIP. ZIP ROM uzantılı dosyalar cihaz Update yada TWRP ile yüklenebilir sadece

EU. EU ROM ise sadece TWRP ile yüklenebilir.

"

böyle bi ifade geçiyor orda kafam karıştı bide ilk kez room yükleyeceğim normal bilgisayar kullanmayı bilen bir insan olarak kendim başarabileceğim bir iş değil mi brick etmem cihazı son olarak bl kilidi açık kalması icin mi flash tooldan nereyi tickliyoruz onuda yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son bi sorum daha olacak room kurmak için cihaza root işlemi gerekmiyor değil mi root sadece özelleştirilme işlemleri vs için gerekli bir işlem

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de tayvan veya rus rom kurmak istiyordum eu rom daha mı iyi?
eu room Çin'den alınmış dili değiştirilmiş ve cinlilere ait yapay zeka uygulamaları google ile değiştirilmiş onun disinda çin ile hemen hemen ayni bence en iyisi zaten cin roomu en stabil ilan ondan sonra en yakın room eu room

Oyla:

At avrat yazılım

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Poxo x3 nfc
Konular
1
eu room Çin'den alınmış dili değiştirilmiş ve cinlilere ait yapay zeka uygulamaları google ile değiştirilmiş onun disinda çin ile hemen hemen ayni bence en iyisi zaten cin roomu en stabil ilan ondan sonra en yakın room eu room
O zaman ben de bunu kurayım. Sorunuzun cevabını bulabildiniz mi?

Oyla:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
benim bildiğim eu rom sadece çin içinde satışı izin verilen cihazların bir şekilde çin dışına çıkınca kurulan rom.yani maalesef xiaomi nin her modeli için eu rom yok .örneğin mi 12s ultra veya mi mix4 falan gibi.14 T Pro modeli de avrupaya satılan modellerden olduğu için bu model için eu rom yok sanırım.diğer costum romlarda root olmadan yüklenmez.stock rom dersen en iyisi rus rom.hem rootsuz hemde stabil en güzeli temalarda şekilsiz duran google arama ve mesaj uygulamasının olmaması
ek olarak eea rom (google arama ve mesaj uygulaması var)ile eu rom (google arama ve mesaj uygulaması yok) farklı romlar.eea rom telefonun için bulursun ancak eu rom bulamayabilirsin.

Oyla:

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim bildiğim eu rom sadece çin içinde satışı izin verilen cihazların bir şekilde çin dışına çıkınca kurulan rom.yani maalesef xiaomi nin her modeli için eu rom yok .örneğin mi 12s ultra veya mi mix4 falan gibi.14 T Pro modeli de avrupaya satılan modellerden olduğu için bu model için eu rom yok sanırım.diğer costum romlarda root olmadan yüklenmez.stock rom dersen en iyisi rus rom.hem rootsuz hemde stabil en güzeli temalarda şekilsiz duran google arama ve mesaj uygulamasının olmaması
ek olarak eea rom (google arama ve mesaj uygulaması var)ile eu rom (google arama ve mesaj uygulaması yok) farklı romlar.eea rom telefonun için bulursun ancak eu rom bulamayabilirsin.
hocam peki rothko_eea_global bu room ile
rothko_global room arasında ne fark var neden böyle bi sürüm daha çıkarsınlar ki ?

Oyla:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
aslında romda belirtilen rothko ifadesine pek takılmamak lazım rom eea mı global mı diye bakmak gerekir diye düşünüyorum. Rothko Xiaomi 14T ve Xiaomi 14T Pro. modellerinin kod adı.eea_global ile global room arasında fark var mı bildiğim kadarıyla pek bir fark yok .ben olaya maalasef google arama ve mesaj uygulamalarının olmaması yönünden baktığım için eea rom ve globala zaman harcamadan Rus romda karar verdim.
linkten detaylı bakabilirsin.

Oyla:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
örneğin 12s ultra da eu rom vardır.rom bilgisinde çin bilgileri yazar ama türkçe dil desteğini barındırır.senin bahsettiğin romlar güncelleme alır.ancak eu rom özel donanım sayesinde yükseltilmiş versiyonu manuel indirip telefona yükleme yapmak zorundasın. normal güncelleme almaz.xiaomi nin uygulamaları dahil her şey otomatik güncellemeye kapalıdır.Halk arasında EU romla EEA rom hep karıştırılır.ancak farklı romlardır.

Oyla:

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
1
örneğin 12s ultra da eu rom vardır.rom bilgisinde çin bilgileri yazar ama türkçe dil desteğini barındırır.senin bahsettiğin romlar güncelleme alır.ancak eu rom özel donanım sayesinde yükseltilmiş versiyonu manuel indirip telefona yükleme yapmak zorundasın. normal güncelleme almaz.xiaomi nin uygulamaları dahil her şey otomatik güncellemeye kapalıdır.Halk arasında EU romla EEA rom hep karıştırılır.ancak farklı romlardır.
eyw qral anladım o zaman tek çare ros roomu diyosun yani 14 t pro için

Oyla:
Üst Alt