Yardım Mi 14 Couldn't Unlock hatası alıyorum

ferhat_71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
note 8 pro
Konular
3
Merhaba herkese,

Öncelikle server kayıtlı şekilde aldığımı belirteyim.

Almış olduğum Xiaomi 14 Ultra telefonun bootloader kilidini açmak istedim fakat çoğunuzun bildiği gibi topluluktan beklemeye alıyor vesaire, saat tam 19.00'da tıklamak gerekiyor.
Ben de bir şekilde bunu başardım ve olduğunu düşündüm.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gördüğünüz üzere bu şekilde bir şey oldu. Ardından bildiğimiz şekilde geliştirici seçeneklerinden kilit açma durumundan hesap ekleye bastım.

Oradan da bunu görünce dedim ki tamam artık oldu ve bitti, sadece bilgisayara telefonumu bağlayıp fastboot moduna alıp Mi Unlock ile açmam gerekiyor diye düşündüm ve bu şekilde yaptım. Bağladım ve kilidi açmak için gerekli yönergelere tıkladım ama gördüğüm şey beni çok şaşırttı. İnternette forum forum gezdim, aradım ama bir sonuca ulaşamadım.

Bu şekilde bir hatayla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor, daha önce başına gelen oldu mu?

Mi topluluğunda 1224 günüm var. Bilgisi olan arkadaşların yardımını istiyorum, ilginize şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Yedeklerini al oem kilit açma ve hata ayıklama kısmını tikle tekrar dene olur velev ki olmadı. Unlock programının farklı sürümünü kullan

ferhat_71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
note 8 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedeklerini al oem kilit açma ve hata ayıklama kısmını tikle tekrar dene olur velev ki olmadı. Unlock programının farklı sürümünü kullan
dediğin şekillerde denedim tekar tekrar , unlock uygulamasınıda aslında zaten 3 4 farklı sürümünü denedim fakat sonuç alamadım

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Konu başlığını kurallara uyacak şekilde düzenledim. Lütfen kurallara dikkat ediniz.

• 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
14
Merhaba herkese,

Öncelikle server kayıtlı şekilde aldığımı belirteyim.

Almış olduğum Xiaomi 14 Ultra telefonun bootloader kilidini açmak istedim fakat çoğunuzun bildiği gibi topluluktan beklemeye alıyor vesaire, saat tam 19.00'da tıklamak gerekiyor.
Ben de bir şekilde bunu başardım ve olduğunu düşündüm.

Gördüğünüz üzere bu şekilde bir şey oldu. Ardından bildiğimiz şekilde geliştirici seçeneklerinden kilit açma durumundan hesap ekleye bastım.

Oradan da bunu görünce dedim ki tamam artık oldu ve bitti, sadece bilgisayara telefonumu bağlayıp fastboot moduna alıp Mi Unlock ile açmam gerekiyor diye düşündüm ve bu şekilde yaptım. Bağladım ve kilidi açmak için gerekli yönergelere tıkladım ama gördüğüm şey beni çok şaşırttı. İnternette forum forum gezdim, aradım ama bir sonuca ulaşamadım.

Bu şekilde bir hatayla karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor, daha önce başına gelen oldu mu?

Mi topluluğunda 1224 günüm var. Bilgisi olan arkadaşların yardımını istiyorum, ilginize şimdiden teşekkürler.

Global cihaz mı ? Çin Cihazımı ?

farukkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8 se
Konular
7
Sim aktifleştirme ve cihazı bul servislerini aktif edip tekrar deneyin.

ferhat_71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
note 8 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üst Alt