Rom Mi 13t Rusya hyperos

aseeaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 pro
Konular
2
Bu romu nereden indirebiliriz?

abubakr_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
0
Bu linkten indirip twrp üzerinden kurabilirsiniz. Ben bir süredir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım gayet stabil.

KasımPaşaLı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 10T
Konular
0
Sessizce nöbettetiz ama gelen giden yok :D

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
bende miui 14 rus romdayım gelmedi hocam. bölge neresi sizin?
BL bendede açık dirençli cihaz anladığım kadarıyla twrp sizde hiç yok, magisk i yamalayıp mı kurmuştunuz, birde güncelleme sonrası magisk gitti mi?

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
bende miui 14 rus romdayım gelmedi hocam. bölge neresi sizin?
BL bendede açık dirençli cihaz anladığım kadarıyla twrp sizde hiç yok, magisk i yamalayıp mı kurmuştunuz, birde güncelleme sonrası magisk gitti mi?
Bootloder kilidi açıktı benim direnç yoktu cihazda işlem yaptırmadım daha magisk boot yamalayıp yaptım güncelleme sonrası magisk gitti hyperos os direk geldi güncelleme bölge değişiklik yapmadım Türkiye

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
Bootloder kilidi açıktı benim direnç yoktu cihazda işlem yaptırmadım daha magisk boot yamalayıp yaptım güncelleme sonrası magisk gitti hyperos os direk geldi güncelleme bölge değişiklik yapmadım Türkiye
Hızlı döndüğün için Teşekkürler hocam, magiskin etkisi olduğunu sanmıyorum. Benim bölge san marinoydu hoparlör sesinin arttırmak için geçmiştim 2 ay önce türkiye ye çevirdim şimdi bölgeyi bekliyorum bakalım.

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Hızlı döndüğün için Teşekkürler hocam, magiskin etkisi olduğunu sanmıyorum. Benim bölge san marinoydu hoparlör sesinin arttırmak için geçmiştim 2 ay önce türkiye ye çevirdim şimdi bölgeyi bekliyorum bakalım.
Bootloder kilidi etkisinin oldu
sanmam magisk vs etkisi bootloder kilidi etkisi Yok kilidim açık güncelleme geldi hatta arkadaşda note 12 pro 5g var onun da kilidi açık onada hyperos geldi bence kilidi açık cihaza gelmez demeleri uydurma gibi geliyor

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
Bootloder kilidi etkisinin oldu

sanmam magisk vs etkisi bootloder kilidi etkisi Yok kilidim açık güncelleme geldi hatta arkadaşda note 12 pro 5g var onun da kilidi açık onada hyperos geldi bence kilidi açık cihaza gelmez demeleri uydurma gibi geliyor
BL kilidi açık olunca gelmiyor değil, geliyor ancak kurulmuyor cihaz üzerinden. Etrafta o kadar "BL açıksa güncelleme hiç gelmez" diyenler var ki düzeltmeye çok uğraşasım kalmıyor şahsen. :) HyperOS ile ilgili en başından saçma sapan şeyler söyleyenlerin yüzünden daha garip yorumları görüyoruz. :)

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
BL kilidi açık olunca gelmiyor değil, geliyor ancak kurulmuyor cihaz üzerinden. Etrafta o kadar "BL açıksa güncelleme hiç gelmez" diyenler var ki düzeltmeye çok uğraşasım kalmıyor şahsen. :) HyperOS ile ilgili en başından saçma sapan şeyler söyleyenlerin yüzünden daha garip yorumları görüyoruz. :)
Bl kilidim açık hocam MIUI 14 hyperosa güncelleme yaptı cihaz kendisi twrp vs yoktu cihazda

Üst Alt