Bağlantı henüz hiçbir yere düşmedi hocam. Konusunu açmak için sürekli kontrol ediyorum ben de.Bu romu nereden indirebiliriz?
Bootloder kilidi açıktı benim direnç yoktu cihazda işlem yaptırmadım daha magisk boot yamalayıp yaptım güncelleme sonrası magisk gitti hyperos os direk geldi güncelleme bölge değişiklik yapmadım Türkiyebende miui 14 rus romdayım gelmedi hocam. bölge neresi sizin?
BL bendede açık dirençli cihaz anladığım kadarıyla twrp sizde hiç yok, magisk i yamalayıp mı kurmuştunuz, birde güncelleme sonrası magisk gitti mi?
Hızlı döndüğün için Teşekkürler hocam, magiskin etkisi olduğunu sanmıyorum. Benim bölge san marinoydu hoparlör sesinin arttırmak için geçmiştim 2 ay önce türkiye ye çevirdim şimdi bölgeyi bekliyorum bakalım.Bootloder kilidi açıktı benim direnç yoktu cihazda işlem yaptırmadım daha magisk boot yamalayıp yaptım güncelleme sonrası magisk gitti hyperos os direk geldi güncelleme bölge değişiklik yapmadım Türkiye
Bootloder kilidi etkisinin olduHızlı döndüğün için Teşekkürler hocam, magiskin etkisi olduğunu sanmıyorum. Benim bölge san marinoydu hoparlör sesinin arttırmak için geçmiştim 2 ay önce türkiye ye çevirdim şimdi bölgeyi bekliyorum bakalım.
sanmam magisk vs etkisi bootloder kilidi etkisi Yok kilidim açık güncelleme geldi hatta arkadaşda note 12 pro 5g var onun da kilidi açık onada hyperos geldi bence kilidi açık cihaza gelmez demeleri uydurma gibi geliyorHızlı döndüğün için Teşekkürler hocam, magiskin etkisi olduğunu sanmıyorum. Benim bölge san marinoydu hoparlör sesinin arttırmak için geçmiştim 2 ay önce türkiye ye çevirdim şimdi bölgeyi bekliyorum bakalım.
BL kilidi açık olunca gelmiyor değil, geliyor ancak kurulmuyor cihaz üzerinden. Etrafta o kadar "BL açıksa güncelleme hiç gelmez" diyenler var ki düzeltmeye çok uğraşasım kalmıyor şahsen. HyperOS ile ilgili en başından saçma sapan şeyler söyleyenlerin yüzünden daha garip yorumları görüyoruz.Bootloder kilidi etkisinin oldu
sanmam magisk vs etkisi bootloder kilidi etkisi Yok kilidim açık güncelleme geldi hatta arkadaşda note 12 pro 5g var onun da kilidi açık onada hyperos geldi bence kilidi açık cihaza gelmez demeleri uydurma gibi geliyor
Bl kilidim açık hocam MIUI 14 hyperosa güncelleme yaptı cihaz kendisi twrp vs yoktu cihazdaBL kilidi açık olunca gelmiyor değil, geliyor ancak kurulmuyor cihaz üzerinden. Etrafta o kadar "BL açıksa güncelleme hiç gelmez" diyenler var ki düzeltmeye çok uğraşasım kalmıyor şahsen. HyperOS ile ilgili en başından saçma sapan şeyler söyleyenlerin yüzünden daha garip yorumları görüyoruz.