Yardım Mi 13T Pro kulaklık sesi az

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
bende sennheiser kablolu kulaklık var. eski telefonumda muhteşem performans alıyordum. jack girişli olduğu için. şimdi mi 13t pro aldım ve ilk bulduğum telefoncudan dönüştürücü aldım fakat arada dağlar kadar fark var bu yüzden bluetooth kulaklık aldım. gerçekten kaliteli bir dönüştürücü ile eski telefonumdaki kaliteyi alabilir miyim? eğer alabilirsem dönüştürücü tavsiyeniz var mı?
Hocam sonuçta dönüştürücü çipin, tellerinin bir kalitesi var. Bakırdaki ve altındaki iletkenlik farklı oluyor sonuçta. Düşük kaliteli bir dönüştürücü elbette sesi de etkiler. Tek sorun bu olmayabilir tabi.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20

MTK işlemcili cihazı olan, sorunu çözemeyenler için çözüm konusu.

huso177

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
6
Hocam sonuçta dönüştürücü çipin, tellerinin bir kalitesi var. Bakırdaki ve altındaki iletkenlik farklı oluyor sonuçta. Düşük kaliteli bir dönüştürücü elbette sesi de etkiler. Tek sorun bu olmayabilir tabi.
Ugreen USB C 3.5mm Aux Dönüştürücü Kablo satın aldım. bakalım beklediğim kaliteyi alabilecek miyim. araştırmalarıma göre fiyat performans olarak herkes memnun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
4

Ugreen USB C 3.5mm Aux Dönüştürücü Kablo satın aldım. bakalım beklediğim kaliteyi alabilecek miyim. araştırmalarıma göre fiyat performans olarak herkes memnun​

Sağlam ürün ben memnundum açıkçası umarım faydasını görürsünüz

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
xioami nin kendi dönüştürücüsünü kullanıyorum gayet menunum ses kalitesi çok iyi

huso177

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
6
Ugreen USB C 3.5mm Aux kabloyu aldım. elime ulaştı deneme fırsatım oldu. ürün kaliteli mi? evet kaliteli. elinize aldığınızda malzeme kalitesini de görüyorsunuz. ses kalitesi de kötü değil fakat 3.5 mm jack girişi ile aynı seviyede değil. bir önceki telefonum jack girişliydi ve ses kalitesinden çok memnundum. ufak bir aparat için biraz fazla para verdim fakat beklentimi karşılamadı. bilgisayarımda kullanıyorum.

Üst Alt