Soru Mi 13T Pro ısınma sorunu

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Merhabalar hala tam bir çözüm bulabilen olmadı mı, sürüm olsun debloat olsun herhangi birşey

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
herkese merhaba,mi10t pro dan bu cihaza geçiş yaptım 2 haftalık münasebetimiz oldu kendisi ile :) cihaz yurt dışı fakat hiçbir işlem yapılmadan alındı.
öncelikle ısı konusundan bende muzdaribim bariz şekilde normal kullanımda bile ısınıyor ben cihazla akşamları 3 saat pubg oynarım,mi10t pro 90 fps desteklemesine rağmen ısınmasın diye 60 da oynardım ve power monitör ile arada sırada kontrol ederdim ısı ve fps eğerlerini 40 ları görmezdi ..Bu makina ile 120 yi denmeek için oynadım sonra 90 a çektim o şekil oynuyorum 2 elden sonra 42 lere çıkıyor ısı...Bu ısılar normal mi zarar verir mi? miui 14.0.12 yüklü şu anda TMLMIXM. ANDROİD 13 TP1A.220624.014
Şu anda güncelleme geldi 14 ve hyperos iki kez yükledim ama telefon açılıp kapanıyor ama eski sürüm hala duruyordu ve güncelleme uyarııs veriyordu sonra baktım millet hayperostan daha şikayetçi bende bu şekilde bekliyorum :)
Güncelleme konusunda tavsiyeniz nedir yapmalı mıyım? bir de ileride 2025 8.ayında cihazın kullanım süresi dolduğunda yazılımsal işlem yaptırmak için boot kilidini açmama gerekiyormuş sanırım.hayperos un yüklü olup olmaması ileride yaptıracağım işlem için etken bir faktör mü?
teşekkür ederim

Üst Alt