Haber Mi 13T Pro Global HyperOS 2.0 Güncellemesi

yunusashi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Xiaomi topluluk uygulamasından beta test için başvuru yapınıbildugum
bildiğim kadarıyla güncellemeyi 1.0.10.0 versiyonu kullananlar almadı sadece, 1.014.0 ya da ne bileyim başka bir hyperos 1 romu kursam ondan sonra hyperos 2 romu kursam ne olur, ise yarar mi

umut Topbaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 t pro
Konular
1
bildiğim kadarıyla güncellemeyi 1.0.10.0 versiyonu kullananlar almadı sadece, 1.014.0 ya da ne bileyim başka bir hyperos 1 romu kursam ondan sonra hyperos 2 romu kursam ne olur, ise yarar mi
Ben kuramiyorum sıkıntı orda hiç bir sekilde sürüm yukselmiyor

ege7313

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ege
Cihazım
corot
Konular
5
dogru biliyorsunuz 1.0.10.0 surumu almadi cok absurt bir sekilde. kurabilirsen direkt hyperos 2 romu da kurabilirsin manuel olarak

SaDeCe_SeN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tanju Sevinç
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
0
Benim de başıma şöyle birşey geldi, hyperOS 2 güncellemesi benim telefona ( 13T pro Android 15 HyperOS 1.1.4.0) geldi, ben hemen güncellemek istemediğim için yapmadım, yeni bir araç almak nasip oldu, araçta da kablolu Android carplay var, ancak çeşitli kablolar denememe rağmen Android carplay'i kullanamadım, internette birilerinin hyperos 2 güncellemesi ile sorunu hallettiklerini gördüm bende telefonu güncelliyeyim dedim ancak daha önce güncelleme gelen telefonuma kontrol ettiğimde mevcut güncelleme yok diye uyarı alıyorum. Telefon Türkiye garantili, nasıl bir yol izleyebilirim. Şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt