- Adım
- Ege
- Cihazım
- corot
- Konular
- 4
1.0.10.0 global rom hocam.Hangi rom acaba sizinki
1.0.10.0 global rom hocam.Hangi rom acaba sizinki
Bu rom mu iyi yoksa hyperos 2 mi hocam1.0.10.0 global rom hocam.
hocam hyper 2 kullanmadim halen guncelleme gelmedi bilmiyorum o yuzdenBu rom mu iyi yoksa hyperos 2 mi hocam
Rus 2.0 beta romunu kullananlar çok memnunmuş. Stabilmiş ve pil performansı da iyiymişBu rom mu iyi yoksa hyperos 2 mi hocam
Rusya romu çıktımı da hocam ben global 1.1.4.0 kullanıyorum cihaz çok ısınıyor önerileriniz varsa rom hakkında alabilirimRus 2.0 beta romunu kullananlar çok memnunmuş. Stabilmiş ve pil performansı da iyiymiş
Şuan beta testerlara yayınlandı. Ben de kurdum bugün. Gayet güzel ya. Akıcı olmuş. Bi hatayla da karşılaşmadım. MemnunumRusya romu çıktımı da hocam ben global 1.1.4.0 kullanıyorum cihaz çok ısınıyor önerileriniz varsa rom hakkında alabilirim![]()
Rus rom danmı bahsediyorsunuz hocamŞuan beta testerlara yayınlandı. Ben de kurdum bugün. Gayet güzel ya. Akıcı olmuş. Bi hatayla da karşılaşmadım. Memnunum
Evet. Zaten bu sabah genel kullanıcıya da açıldı. 3 gün beta testinde tuttular. Belliydi zaten hemen geleceği. Sorunsuz rom zatenRus rom danmı bahsediyorsunuz hocam
Romun linki varsa atabilir misin hocamEvet. Zaten bu sabah genel kullanıcıya da açıldı. 3 gün beta testinde tuttular. Belliydi zaten hemen geleceği. Sorunsuz rom zaten