Rom Mi 13T için hangi romu kurmalıyım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
13T için Endonezya rom da var galiba onuda deneyebilirsiniz
Endonezya romunda arama-mesajlaşma-rehber uygulamaları Google ve Xiaomi karışık olarak geliyor. Çok garip bir durum, o yüzden tavsiye etmiyorum ben. Rusya romu daha iyi.

Rus romu kurdum ben arkadaşlar. Şuana kadar çok iyi görünüyor. Stabil ve akıcı. Normalde redmi note 9 pro da eu rom kullanıyordum. Ama buna direkt rus romu yükledim. Tek hoş olmayan şey bazı rus uygulamaları falan.
Uygulamaları kaldırabilirsiniz hocam. Aynı şekilde Türkiye romunda da önyüklü gelen çok uygulama var misal. Çok farklı bir durum yok.

MTevet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
Pil performansı olarak en iyi rom nedir

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pil performansı olarak en iyi rom nedir
MIUI 14'lere bakmanız lazım. Hepsi iyidir, tercihinize göre birini seçin. Google uygulamalarını istiyorsanız Global, Xiaomi uygulamalarını istiyorsanız Rusya olanı tercih edin.

HyperOS'lar arasında en iyisi Rusya ama o da bi MIUI 14 değil.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
MIUI 14'lere bakmanız lazım. Hepsi iyidir, tercihinize göre birini seçin. Google uygulamalarını istiyorsanız Global, Xiaomi uygulamalarını istiyorsanız Rusya olanı tercih edin.

HyperOS'lar arasında en iyisi Rusya ama o da bi MIUI 14 değil.
gerçekten hyperos batarya olarak çok berbat.
miui 14ten aldığım pil performansının %60ini alabiliyorum gibi hyperosta,inşallah hyperos 2 ile düzeltirler bu problemi
telim direnç değişimden gelince eu 14 atıp devam ederim hyperos 2ye kadar artık.

MTevet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
gerçekten hyperos batarya olarak çok berbat.
miui 14ten aldığım pil performansının %60ini alabiliyorum gibi hyperosta,inşallah hyperos 2 ile düzeltirler bu problemi
telim direnç değişimden gelince eu 14 atıp devam ederim hyperos 2ye kadar artık.
Bence hyper 2 Rami daha çok yorcak animasyon çeşitliliği artacak buda bataryayı olumsuz etkilicek bide her güncelleme de batarya performansı azalır

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Arkadaşlar selamlar. Mi 13T aldım. HyperOS 1.0.4.0.UMFMIXM romu kurulu ve google aramalar mesajlar var. Xiaominin kendi aramalarının olduğu uygulama hangi romda var. Normalde Note 9 Pro kullanıyordum ve hep EU rom yüklüyordum. Google arama ve mesajı hiç sevmem acil kurtulmam lazım :D Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ben Eu ve Global rom kullandım. Hala global kullanıyorum, Bluetooth gün boyunca açık tutmadığım sürece şarj ve performans konusunda sorun yaşamadım hiç. Rusya romunu kullanan kişiler batarya konusunda daha iyi diyor ama bilemiyorum. Global ve Rusya romlarını 2şer hafta deneyin derim. En azından kendi kullanımınıza göre daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Üst Alt