Soru Mi 13T HyperOS 2.0.3.0 yükleyen var mı?

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi 13T
Bootloader Kilidi
Açık
Benim cihazım şuan 2.0.2.0 böyle bi güncelleme geldi ama bölge değiştirince geldi mısır yapınca bide ukrayna yapınca geliyor yapan oldumu bana bilgi verirmisiniz ?

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Fastbootdan yüklemeyi denicem olmazsa save user data şeklinde kursam hata verirmi cihazı sıfırlamadan kurmak istiyorumda o yüzden
Fastboottan mecbur sıfırlanıyor ama bence en iyisi oşekilde fastboottan olursa buraya yazarsanız sevinirim

Oyla:

aliyavuzakkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Samsung s23
Konular
0
Fastbootdan yüklemeyi denicem olmazsa save user data şeklinde kursam hata verirmi cihazı sıfırlamadan kurmak istiyorumda o yüzden
Fastbootan save user data secenegini işaretleyerek kurulum yaptm HYPEROS 1.0.10.0 sürümünden 2.0.3.0 sürümüne yukselttim herhangi bir veri kaybım olmadı sorunsuz calısıyor şu anda bilginiz olsun

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Fastbootan save user data secenegini işaretleyerek kurulum yaptm HYPEROS 1.0.10.0 sürümünden 2.0.3.0 sürümüne yukselttim herhangi bir veri kaybım olmadı sorunsuz calısıyor şu anda bilginiz olsun
Tam olarak adımların bilgisini verirmisiniz ordan öyle yapınca tehlikeli diye biliyordum

Oyla:

aliyavuzakkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Samsung s23
Konular
0
Cihazın bootloader kiliti açıksa mi flash tool üzerinden fastboot modda yazılım atılabiliyor .Benim kilidim açık olduğu için bulunduğum sürümde yükleyeceğim sürümden düşük olduğu için save user data secenegini işaretleyerek yazılım güncellemesi yaptım. Dikkat etmeniz gereken kısım mi flash toolda save user data secenegini işaretli olması gerekiyor. Mi flash toolu her yeniden açtığınızda clean all and lock şeçeneği işaretli geliyor. Yanlışlıkla O şeçenek işaretli halde flashlama yaparsanz bootloader kilidinizi tekrar kilitli hale getirir. Yazılım yüklemeden o şeçeneği save user dataya çevirmeyi unutmayın. Yükleme sonrası sorun verirse cihaz açılmazsa clean all şeçeneği ile tekrar yazılım kurun bu şeçenek işaretlendiğinde bilgileriniz silinir.

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Cihazın bootloader kiliti açıksa mi flash tool üzerinden fastboot modda yazılım atılabiliyor .Benim kilidim açık olduğu için bulunduğum sürümde yükleyeceğim sürümden düşük olduğu için save user data secenegini işaretleyerek yazılım güncellemesi yaptım. Dikkat etmeniz gereken kısım mi flash toolda save user data secenegini işaretli olması gerekiyor. Mi flash toolu her yeniden açtığınızda clean all and lock şeçeneği işaretli geliyor. Yanlışlıkla O şeçenek işaretli halde flashlama yaparsanz bootloader kilidinizi tekrar kilitli hale getirir. Yazılım yüklemeden o şeçeneği save user dataya çevirmeyi unutmayın. Yükleme sonrası sorun verirse cihaz açılmazsa clean all şeçeneği ile tekrar yazılım kurun bu şeçenek işaretlendiğinde bilgileriniz silinir.
Evet ben zaten romlar arası geçiş çok yaptım ama bilgiler gitmeden olanı çok duymadım duydum ama güvenli değil dediler bende hep clean all yaptım. Clean and lock seçmedim merak etmiştim sağolun

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Cihazın imei durumu nedir hocam. Benimkide 1.0.10.0 sürümünde ve yazılımsal IMEI atılmıştı bl kapalı

Oyla:

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
34
Cihazın imei durumu nedir hocam. Benimkide 1.0.10.0 sürümünde ve yazılımsal IMEI atılmıştı bl kapalı
Direnç kayıtlı benimki yazılımsal imei hakkında bilgim yok ama imei uçabilir

Oyla:

aliyavuzakkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Samsung s23
Konular
0
Direnc kayıtlı imeiler bende dolasıyla güncellemeyle imeiler gitmiyo sizde yazılımsal imei atilip direnc islemi yapilmamissa guncelleme yapmayn hocam yuksek ihtimal guncelleyince imei gider cihazin

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
1.0.10.0 da kaldı cihaz 😅 IMEI yüzünden elim kolumda bağlı. Xiaomi resmi güncelleme vermedikçe çözüm yok sanırım

Oyla:

aliyavuzakkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Samsung s23
Konular
0
Oyla: