- Adım
- Mugrab
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 30
Mi 11 ultraModel nedir hocam
Mi 11 ultraModel nedir hocam
Genel olarak IMEI gitmez ama bazı durumlarda IMEI gidebilir çünkü cihaz sıfırlanıyorMi 11 ultra
Rootsuz telefonda wp hatası aldım. Grup kurarken spam yedi hesap sonra wp spami kaldırdı. Fakat cihaz güvenlik testlerini geçemediği için hattimla telefonumda kurulu wpye giriş yapamadım ama farklı bir hesaba giriş yapabiliyordum. Sonuç olarak root atıp bl kilit gizleme modülü ile telde güvenlik testlerini geçti ve kullanıma devam ediyorum.Bende xiaomi 13 ultra bl kilidi açık var ama whatsappta bir sorun yok bl kilidi ile alakalı olduğuna eminmisiniz ? Root yüzünden olmasın sonuçta bu 2. bl kilidi açık kullandığım telefon 12 pro 5g de açıktı onda da sorun olmamıştı.
BL kilidi açık olduğundan kaynaklanmadığını rahatça söyleyebilirim çünkü ben kullanıyorum ve tamamen tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum bunu.Rootsuz telefonda wp hatası aldım. Grup kurarken spam yedi hesap sonra wp spami kaldırdı. Fakat cihaz güvenlik testlerini geçemediği için hattimla telefonumda kurulu wpye giriş yapamadım ama farklı bir hesaba giriş yapabiliyordum. Sonuç olarak root atıp bl kilit gizleme modülü ile telde güvenlik testlerini geçti ve kullanıma devam ediyorum.
bu sorun bendede var. bl kilidi acik cihazda whatsapp islemiyo. 3gundur ugrasiyorum. bl kilidi kapanmiyor. whatsapp kullanilmiyor. Whatsapp kullanmanin baska yolu varmi? sizde play storede cihaz sertifikalimi gorunuyor? bende sertifakasizBL kilidi açık olduğundan kaynaklanmadığını rahatça söyleyebilirim çünkü ben kullanıyorum ve tamamen tecrübelerimden yola çıkarak yazıyorum bunu.
Root sormamın sebebi genelde güvenli bir işlem olmadığı için belki 3. part yazılımlar bu yüzden engelliyor olabilir diye.