Soru Mi 13 Ultra'mı yoksa Mi 14 Ultra'mı?

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
7
Kamera önemli ise vivo x serisini muhakkak denemenizi öneririm. Şu an x200pro kullanıyorum gerek şarjı gerek kamerası gerek performansı herseyiyle mest etti. Eğer kalem mevzusu elzem değilse Samsungta sınıfta kaldı.
Vivoyu inceledim. Ama 65 bin tl vereceğim cihazda kusura bakmasın da ben snp beklerim. Bugün s25 ultra test ettim. Bir log görüntü aldım. Birazdan color yapacağım. Bakayım 13 ultra ile arasında çok fark var mı?

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
Hayırlı akşamlar kardeşim telefon almak istiyor hangisini alsak sikintisi az olur mi 14 ultrami 13. Ultrami direk direnç işlemli cihazlar
İmkanınız varsa Direncsiz Alın Server kaydı yaptırın. Xiaomi 14 ultra Aktif Olarak Kullanıyorum 14 Ultranin Artılarını eksilerini Yazayım. 14 Ultra Batarya Olarak Asla Başka Bir Xiaomi Modeli İle Yarışamaz Özellikle Direnç Atılmış Bir 14U Kullanacaksan 3-4 Saat Arasında Ekran Süresini Geçmenin Bir Yolu Yöntemi Yok Maalesef Çünkü Hyperos 1 Kullanmak Zorunda Kalacaksın. Şarj Olarak Hiç Beklentin olmasin Yani Günde 4-5 Sefer Şarja Taktigimi Hatırlarım Allah'tan Rus Romu Keşfettim Günde 2 seferle İşi Bitiriyorum. Ben Kamera Odaklı Birisiyim Fotoğrafcilikta Bir Çok Kuralı da Kamerayı Herseyiyle Kullanmasını da Çok çok İyi Bilirim. Makro Kamera Varda Yok Diyelim Ahım Şahım Bir Performans Sergilemiyor Ben Poco F2 Pro İle Daha Net Makro Çekim Yapabiliyordum Ama Size Yetebilir. Portre Modu Hiç Olmamasi Gerekiyormuş Olmazsa Bizi Kınarlar Deyip Koymuşlar Öyle Birşey Yani 😂 Hızlı Çekim Modu Müthiş Kullanmayı Bilirsen Güzel İşler Çıkarıyor Çekimden Anliyorsan Çekilen Fotoğrafa Bakan Bir daha Bakıyor. Ana Kamera Kötü Diyeni Allah Çarpar Öyle Başarılı Yapmışlar Renkler Menkler Muhteşem. Tasarım Deri Kapaklı Olunca Telefon Soğumasi Zaman Alıyor. Sağlamlık Olarak 2.5 Metreye Yakın Mesafeden Döne Döne Yere Düştü Telefon Ekran Ustune Düştü Kılıf Olmamasına Rağmen Kırılmadı Cam Kalitesi Kırılmaya Dayanıklı Ama Çizilme Konusunda Mi 9t'nin Yanına Yaklaşamaz O Kadar Özendigim Halde Ekranda İki tane Çizik Oluşmuş Ben 9Tde Hiç Özenmezdim Ekran da Asla Çizilmezdi. Ses Kalitesi Olarak İyininde iyisini Yapmışlar. Ancak Isınma Ve Şarj Konusunda Benim Eski 4000mah Batarya İle Çıkan Tahmini Şuan Her türlü 3000mah Altında Bataryası Olan Mi 9T Telefonum Bunu Çok Fena Tokatlar Bu Konu da da Böyle Başarısız Bir Telefon. 13 Ultra da Buna Kıyasla Ön Kamera da Çok Kötüymüş Yani Kamera İstiyorsan 14 Ultra, Ben Yanımda Powerbank Ve Şarj Aleti İle Gezemem Diyorsan 13 Ultra Almalısın.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Vivoyu inceledim. Ama 65 bin tl vereceğim cihazda kusura bakmasın da ben snp beklerim. Bugün s25 ultra test ettim. Bir log görüntü aldım. Birazdan color yapacağım. Bakayım 13 ultra ile arasında çok fark var mı?
Bu cihazları Yurt içi kullanan var mı yahu 🤭

Üst Alt