- Adım
- Hamza
- Cihazım
- Poco X6 Pro
- Konular
- 10
Merhaba, malesef yurt içi telefonlar bütçemi aşıyor. Kendime ve lise 2 de ki kardeşime sıfır yurt dışı Xiaomi almaya karar verdim. Kendime mi 13 Ultra kardeşime 13T pro alacağım. Mi 13 ultra hakkında sanırım fazla birşey sormama gerek yok üst seviye bir kamerası var. Kardeşim fazla büyük cihaz istemiyor orta büyüklükte ekran olsun dedi.
Şimdi benim kardeşim her genç gibi İphone istiyorum diye tutturdu İphone 13 istiyormuş. Bütçemi zorlayıp yurt dışı iphone alacaktım fakat bildiğiniz gibi kayıt olmuyor. Bende kardeşime sana daha ucuza daha iyi kameralı bir telefon alacağım dedim ve 13T pro ya ikna ettim. Sizce doğrumu yaptım, 13T pro kamera olarak İphone 13 ile yarışır mı veya daha iyi olur mu? Veya bşka tavsiyeleriniz var mı?
Teşekkürler.
Şimdi benim kardeşim her genç gibi İphone istiyorum diye tutturdu İphone 13 istiyormuş. Bütçemi zorlayıp yurt dışı iphone alacaktım fakat bildiğiniz gibi kayıt olmuyor. Bende kardeşime sana daha ucuza daha iyi kameralı bir telefon alacağım dedim ve 13T pro ya ikna ettim. Sizce doğrumu yaptım, 13T pro kamera olarak İphone 13 ile yarışır mı veya daha iyi olur mu? Veya bşka tavsiyeleriniz var mı?
Teşekkürler.