Yardım mı 13 ultra sustu

ekremh.54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
15 ultra
Meslek
Teknisyen
Konular
5
cıhaza twrp yuklemeye calıstık fakat yazma hatası verıyordu. bır kac yontem denedık ve basaramadık en son yapay zeka uzerınden ıslem yapmaya basladık
fastboot getvar current-slot
fastboot set_active b
fastboot reboot recovery

bu kodları denedık ve cıhaz suan tamamen sustu tepkı yok pc tanımıyor

H.kadioglu27

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
evet bu komutla brick olabilir hocam. Hyperos 3 ile alakalı bir durum olabilir. note 14 pro (obsidian) da slot b yapınca brick oluyor. Jtag ile düzeliyor.
Bu cihaz global ise, aygıt yöneticisinde 9008 port veriyorsa Yetkili hesap ile yazılım yüklenir. Çin model ise jtag işlemi ile yapılır.

baran452427

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Bu kodlar ile susmaz sadece, başka birşey olmuştur. Açma kapamaya uzun basılı tutun. Tekrar fastboot almayı deneyin.
Twrp şu aralar çok sıkıntılı hocam şimdi anladınızmi neden 17 ye twrp yüklemedigimi 😀😀

ekremh.54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ekrem
Cihazım
15 ultra
Meslek
Teknisyen
Konular
5
evet bu komutla brick olabilir hocam. Hyperos 3 ile alakalı bir durum olabilir. note 14 pro (obsidian) da slot b yapınca brick oluyor. Jtag ile düzeliyor.
Bu cihaz global ise, aygıt yöneticisinde 9008 port veriyorsa Yetkili hesap ile yazılım yüklenir. Çin model ise jtag işlemi ile yapılır.
Global olmaması lazım aygıt yöneticisinde gözükmüyor 0 tepki uzun süre basılıri tuttum bataryayı sok tak yaptım bir şey değişmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kodlar ile susmaz sadece, başka birşey olmuştur. Açma kapamaya uzun basılı tutun. Tekrar fastboot almayı deneyin.
Normalde fastboottaydi bu kodlardan sonra tamamen gitti bataryayı sokup taktik duzelmedi uzun süre basilida tuttuk

H.kadioglu27

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Global olmaması lazım aygıt yöneticisinde gözükmüyor 0 tepki uzun süre basılıri tuttum bataryayı sok tak yaptım bir şey değişmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde fastboottaydi bu kodlardan sonra tamamen gitti bataryayı sokup taktik duzelmedi uzun süre basilida tuttuk
Çin model ise jtag geçmiş olsun.

H.kadioglu27

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Nasıl çözebiliriz kaç TL tutar
Yaşadığınız yerde araştırın. Fiyat değişkenlik gösterir ama bu işlemde önemli olan işçiliktir. Cihaz komple sökülecek. Zorda kalmadıkça tavsiye edilen bir işlem değildir ama siz artık mecbursunuz.