Soru Mi 13 Ultra şebeke sorunu

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
Sorun yok aae global son sürüm yükle sorun yok uçak moduna alma çıkma yeniden başlatma şebeke gitmiyor

DOBROSKY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
Yaklaşık 1 yı önce Mi 13 ultra aldım yurt dışı. Cihaza direnç attırmadan önce telefonu kapatıp açtığımda hat gitti. Konuşurken de durduk yere hat gidiyor. Hattı 2 ye taktığımda geliyor. Sonra 1 gün geçiyor yine gidiyordu. Direnç attırdım. Sorun hala devam ediyor. Bazen konuşurken gidiyor durduk yerde. Ayrıca MIUI 14 var Hyperos yok güncelleme almıyor. Ne yapmak gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. PC den güncelleyim Hyperos yükleyim dedim Kilit açılmadığı için yapamadım. Geliştirici seçeneklerinden kilit açmak istiyorum "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum.

nadirari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nadir
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
1
Merhaba, direnç kayıtlı cihazım şarjı bittiği için kapandı açtığımda şebeke gitmişti bir türlü geri getiremedim. İmei kontrol ettiğimde sıkıntı görünmüyor ama şebeke gelmiyor var mı yapılacak birşey.

DOBROSKY

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
hattı 2 ye takın, 2 deyse bire takın açılıyor ancak 1-2 güne tekrar gidiyor. sonra yine değiştiriyorsunuz

Üst Alt