Kilit durumu nedir ?Rom yüklerken fastboot ta kaldı telefon açılmıyor sade fastbootta açılıyor ne yapmam gerekir
Kilit açıktı global yüklüydü eu ya geçerken yaşandı kurulum yaparken tükeniyor gibi oluyor ama.yine fastboot ekranında kalıyorKilit durumu nedir ?
Hangi romdu, hangi romu yüklemeye çalıştınız?
Mi flash üzerinden rom atmayı denediniz dimi ? Mi flashtan flashlarken sağ alttan hangi seçeneği seçtiniz clean all and lock seçtiyseniz cihaz bl kitler ve rom yükler hatalı rom denediyseniz hem bl kitler hemde rom yüklenmezKilit açıktı global yüklüydü eu ya geçerken yaşandı kurulum yaparken tükeniyor gibi oluyor ama.yine fastboot ekranında kalıyor
Adb den yükledim sonrasında mi flaşh la denemek istedim ama flaşh error yazıyor flashlamiyorMi flash üzerinden rom atmayı denediniz dimi ? Mi flashtan flashlarken sağ alttan hangi seçeneği seçtiniz clean all and lock seçtiyseniz cihaz bl kitler ve rom yükler hatalı rom denediyseniz hem bl kitler hemde rom yüklenmez
Kilidi açık mı cihazın şuanda olduğun durumda açıksa mi flashtan rom atabilirsin error yazmasının bir çok nedeni var rom isminde boşluk veya Türkçe harf olmamalı veya mi flashin başka sürümlerinde denenmeli bu forumda bir sürü konu var hocam mi flash ile rom atmak için bakarak yapabilirsin umarım olurAdb den yükledim sonrasında mi flaşh la denemek istedim ama flaşh error yazıyor flashlamiyor
Hocam eu rom ve custom romlar mi flash üzerinden yüklenemez. Cmd üzerinden ya da twrp üzerinden yüklenebilir.Mi flash üzerinden rom atmayı denediniz dimi ? Mi flashtan flashlarken sağ alttan hangi seçeneği seçtiniz clean all and lock seçtiyseniz cihaz bl kitler ve rom yükler hatalı rom denediyseniz hem bl kitler hemde rom yüklenmez
Dalgınlığıma gelmiş dikkat etmemişim hocam teşekkür ederim düzelttiğiniz içinHocam eu rom ve custom romlar mi flash üzerinden yüklenemez. Cmd üzerinden ya ra twrp üzerinden yüklenebilir.
hocam başka bir mi flash sürümü indirip deneyin düzelir bu arada rom atarken mi flashta sağ alttan clean all seçili olmasına dikkat edin clean all and lock yaparsanız rom yükler ve bootloader kitler bu da ek bilgi olsun : )bende de aynısı oldu timeout hatası verdi 700 de ekran fastboot da kaldı