- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Mi 13 ultra
- Konular
- 0
Sizin ekran süreniz kaç oluyor oluyor ortlama benim eu rom da ortalama 7.30 saat görüyor makina oyun YouTube vs ile bence iyi bir değer. Ve size sunu diyim hyper os 1 globalde cihaz daha fazla ısınıyordu.su an eu hyper OS 2 de ısınma yok denecek kadar azhocam batarya durumu genel memnuniyet nasıl ben globaldeym hyperos 2 beni çok yükseltmedi eu rom nasil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hyperos 1 e göre öyle bir fark göremedim sadece animasyonlar biraz daha guzelleşmiş şarj daha hızlı bitiyor bilemedim beğenmedim çok
Çökmez kardeşim ben kurdum fakat pcden fastboot yöntem ile sende öyle kur benceUpdater euda bu gelmiş yüklesem çöker mi mi 13 ultra eu var
Tamam nasıl yapicaz bunu buradan indirip mi kurucaz telefondan indiripResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben güncellendm az önce bildirim panelini çekerken ki bugu çözmüşler şu an gayet memnunum herhangi bir sorun göremedim
Sizin ekran süreniz kaç oluyor oluyor ortlama benim eu rom da ortalama 7.30 saat görüyor makina oyun YouTube vs ile bence iyi bir değer. Ve size sunu diyim hyper os 1 globalde cihaz daha fazla ısınıyordu.su an eu hyper OS 2 de ısınma yok denecek kadar az
Çökmez kardeşim ben kurdum fakat pcden fastboot yöntem ile sende öyle kur bence
Bu eu sürümün linki varmı nerden indiricem kurucamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben güncellendm az önce bildirim panelini çekerken ki bugu çözmüşler şu an gayet memnunum herhangi bir sorun göremedim
Sizin ekran süreniz kaç oluyor oluyor ortlama benim eu rom da ortalama 7.30 saat görüyor makina oyun YouTube vs ile bence iyi bir değer. Ve size sunu diyim hyper os 1 globalde cihaz daha fazla ısınıyordu.su an eu hyper OS 2 de ısınma yok denecek kadar az
Bu eu sürümün linki varmı nerden indiricem kurucam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp mi lazım sizeBerker abim daha önce karşılıklı yazışmıştık burada. 100 versiyonunda birini ara dediğim zaman bildiğin 3 sn sonra falan arama ekranına gidebiliyor. Tıkanıyor bi yerde. Sende Twrp var mı? Ben Magisk'i daha rahat atıyorum diye Twrp kullanıyorum.
Twrp yüklü Android 15 için. Bende 2.0.100 versiyonunu kurdum fatboot'tan. Ama birini ara dediğimde 3 saniye kadar bekletiyor, bi kastırıyor sonra arama ekranına gidiyor. Telefon geldiğinde de aynı şekilde. Ses geliyor, 2-3 saniye sonra cevaplama ekranına gidiyor.Twrp mi lazım size