Rom Mi 13 Ultra Fake Rom'dan Başka Rom'a Geçiş Yapabilir miyim?

Riverred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi13ultra
Konular
2
Arkadaşlar iyi günler 1 aydır 13 ultra Yurtdışı Çin cihazı kullanıcısyım.
Cihazda direnç işlemi ve imei kayıt yok.
MIUI Global 14.0.2 (TNAMIXM) Fake Rom yüklü.
Doğal olarak güncelleme cihaz üzerinden almıyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi Rom değişikliği yapabilir miyim? HyperOS'a geçiş yapabilir miyim? Ve istediğim Rom'u yüklebilirmiyim veya hangi Rom'u yüklemeliyim?

Bir süredir forumda araştırmalarım sonucunda anladığım kadarıyla,
Öncelikle BL Kilidini açmam lazım, daha sonra Flash tool ile rom yükleme işlemi yapmalıyım doğru mu anlıyorum?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
hocam peki bl kilidi açtık diyelim hep açık mı kalacak? Çünkü 8 ay sonra imei kayıt işlemi olacak mecbur, dolayısıyla bl kilidi 8 ay sonra bana tekrar lazım anladığım kadarıyla. BL kilidinin açık kalmasının bir dezavantajı olur mu?

Dezavantaj olmaz

Oyla:

Prob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
Bilgisayara Mi phone assistant indirin. Telefonu recovery modda çalıştırdıktan sonra my pc suite seçeneğine tıklayıp, bilgisayara bağlayın. Program üzerinden daha once indirdiginiz recovery romu seçerek telefona yukleyebilirsiniz. Program çince ve dil paketi indirip crack yapmaniz gerekebilir.

Bl kilidi açık olmasına gerek yok. Telefondaki veriler de silinmiyor ama yedeklemekte fayda var. Ilk olarak miui14 son sürümünü yükleyin. Sonra istediğiniz recovery romun son sürümünü yükleyin. Ben direkt hyperos a guncellemeye calistigimda hata vermişti.
Ben 2 hafta falan önce global romla denedim. Yani yeni güncelleme almıyor olabilir emin değilim. 2-3. denemede oldu. Hata alırsanız bir daha denemenizde fayda var. Indirdiginiz romun da recovery olmasina dikkat edin. Eğer sıkıntı çıkmazsa yarım saat sürmeden güncellersiniz.

Oyla:

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Ben mi 13 ultra satın aldım birkaç hafta önce kimse BL kilidini açamazsın dedi ama forumda bir arkadaş var sağolsun beni biriyle tanıştırdı tg'den ismi erdi 5 dk içinde bl kilidine başvuru yaptı 17 günlük süre verdi, bu arada direnç yaptırmanızı tavsiye etmem asla cihaza birşey olmuyor deniliyor ama uzun vadede etkisi bilinmiyor.

Oyla:

Riverred

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi13ultra
Konular
2
Bilgisayara Mi phone assistant indirin. Telefonu recovery modda çalıştırdıktan sonra my pc suite seçeneğine tıklayıp, bilgisayara bağlayın. Program üzerinden daha once indirdiginiz recovery romu seçerek telefona yukleyebilirsiniz. Program çince ve dil paketi indirip crack yapmaniz gerekebilir.

Bl kilidi açık olmasına gerek yok. Telefondaki veriler de silinmiyor ama yedeklemekte fayda var. Ilk olarak miui14 son sürümünü yükleyin. Sonra istediğiniz recovery romun son sürümünü yükleyin. Ben direkt hyperos a guncellemeye calistigimda hata vermişti.
Ben 2 hafta falan önce global romla denedim. Yani yeni güncelleme almıyor olabilir emin değilim. 2-3. denemede oldu. Hata alırsanız bir daha denemenizde fayda var. Indirdiginiz romun da recovery olmasina dikkat edin. Eğer sıkıntı çıkmazsa yarım saat sürmeden güncellersiniz.

ilk olarak yüklememiz gereken miui 14 sürümü globalin son sürümü mü olacak? Fark eder mi?

Oyla:

Prob

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
0
ilk olarak yüklememiz gereken miui 14 sürümü globalin son sürümü mü olacak? Fark eder mi?
Global dışında bi rom denemedim ben. Ama direkt hyperos a guncellemedi. En son miui14 sürümüne guncelleyebilirsin diye hata verdi. Onu yüklendikten sonra hyperos un son sürümüne guncelledim.

Oyla:
Üst Alt