40/80$ vermek vardı bir de Sağlık olsun ,benim bugün 13:30 da 168 saat dokuyor bakalım açılacak mı
Haber verirmisiniz duruma göre hocam ?
Hayırlı olsun hocam, anlamadığım şey açılmıyor falan muhabbeti ama bir şekilde başvuru yapıldı son olarak sürenin sonunda cihazı bağlayıp mi flash ile giriş yapmamız yetiyor mu?Kilidi şimdi açtım çok şükür
Şimdi önce A13 Çin romu üstüne yine aynı xiaomi.eu rom yükleyeceğim....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayırlı olsun hocam, anlamadığım şey açılmıyor falan muhabbeti ama bir şekilde başvuru yapıldı son olarak sürenin sonunda cihazı bağlayıp mi flash ile giriş yapmamız yetiyor mu?
Giriş yapınca unlock seçeneğine tıklayınca cihazı sıfırlayıp kilidi açıyor aynenHayırlı olsun hocam, anlamadığım şey açılmıyor falan muhabbeti ama bir şekilde başvuru yapıldı son olarak sürenin sonunda cihazı bağlayıp mi flash ile giriş yapmamız yetiyor mu?
Merhaba hocam bende mi 13 ultra Alicam yurt dışı fake rom vs gelebilir bilmiyorum hangisi gelicek direnç attiricamXiaomi.eu romu yükledim miss...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba hocam bende mi 13 ultra Alicam yurt dışı fake rom vs gelebilir bilmiyorum hangisi gelicek direnç attiricam
Siz rom değiştirdiniz ya IMEI vs silinmedimi veya bootloader kilidini açınca IMEI silinmiyor mu