Yardım Mi 13 ultra çin romu yükledikten sonra bildirim alamama ve gemini hey google komutu kullanamama

zaferakkus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
galaxy c7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.203.0.VMACNXM
Telefon Modeli
Mi 13 ultra
Bootloader Kilidi
Açık
mi 13 ultra cihazıma çin romu yükledim fakat gemini hey google komutu ve bildirimler konusunda problem var gibi , özellikle Instagram ve WhatsApp bildirimleri uygulamaya girilmedikçe gelmiyor, öte yandan çin romu hem saha stabil hem de özellik olarak daha iyi bu açıdan globale dönmek istemiyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
29
Eu rom da çin tabanlı bi rom ondada bir süre sonra bildirimlerde sorun yaşama şansınız var stabilite konusunda en iyisi eea rom şebeke sorunu yaşarsanız eea romuna hindistan modem flashlayabilirsiniz eea romun daha stabil olma sebebi avrupa romu olduğu için 1 2 hafta daha geç güncelleme alır ama tüm sorunlar çözülmüş halde gelir avrupa standartlarına uygun halde kullanırsınız.

Oyla:

Enes677776

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Konular
15
Elite rom da kullanabilirsiniz ücretsiz o da bu zamana kadar bildirim konusunda sorun yaşamadım

Eu rom da çin tabanlı bi rom ondada bir süre sonra bildirimlerde sorun yaşama şansınız var stabilite konusunda en iyisi eea rom şebeke sorunu yaşarsanız eea romuna hindistan modem flashlayabilirsiniz eea romun daha stabil olma sebebi avrupa romu olduğu için 1 2 hafta daha geç güncelleme alır ama tüm sorunlar çözülmüş halde gelir avrupa standartlarına uygun halde kullanırsınız.
Hocam eea sıradan bir rom değil mi sizce eu roma alıştığım için bu şekilde söyledim fikirleriniz ne ben hiç eea kullanmadım

Oyla:

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
29
Elite rom da kullanabilirsiniz ücretsiz o da bu zamana kadar bildirim konusunda sorun yaşamadım

Hocam eea sıradan bir rom değil mi sizce eu roma alıştığım için bu şekilde söyledim fikirleriniz ne ben hiç eea kullanmadım
globalin aynısı ama sıkıntı çıkartmama konusunda bence ilk sırada özellik bakımından eu tabikide en iyisi.

Oyla:
Üst Alt