Yardım Mi 13 Ultra Cihazımın Romu Hangi Ülke?

utkubrs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Redmi S2
Konular
15
Bugün aldım cihazı romun hangi ülke olduğunu bulamıyorum. TNAMIXM olarak gözüküyor mifirm net üzerinden bakınca böyle bir rom bulamıyorum benim cihazın sürüm numarası neden farklı?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Bugün aldım cihazı romun hangi ülke olduğunu bulamıyorum. TNAMIXM olarak gözüküyor mifirm net üzerinden bakınca böyle bir rom bulamıyorum benim cihazın sürüm numarası neden farklı?

global rom hocam. internetteki romlar tmamixm. yüksek ihtimal cihaz bu romla geliyor cihaza özel rom gibi birşey. herhangi bir amacınız yoksa rom değişmeyin. eğer bu rom güncelleme almazsa o zaman orjinal roma geçersiniz. yüksek ihtimal bu rom daha performanslı bir romdur.

Oyla:

utkubrs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Utku
Cihazım
Redmi S2
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global rom hocam. internetteki romlar tmamixm. yüksek ihtimal cihaz bu romla geliyor cihaza özel rom gibi birşey. herhangi bir amacınız yoksa rom değişmeyin. eğer bu rom güncelleme almazsa o zaman orjinal roma geçersiniz. yüksek ihtimal bu rom daha performanslı bir romdur.

Teşekkürler miui dialler yok avrupa veya tayvana dönmek istiyorum.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Teşekkürler miui dialler yok avrupa veya tayvana dönmek istiyorum.
buradan tayvan sürümünü indirebilirsiniz. bootloader açıp mi flash ile yükleme yapın

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest

Global hocam.

Oyla:

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
13
Avrupa romdada zaten miui dialer yok hocam, sırf o uygulama için Tayvan roma geçmeninde pek mantıklı olmadığını düşünüyorum, çünkü global romda daha seri güncelleme alıp varsa hata düzeltmeleri olacakken o romda hata varsa daha uzun süre o hatayla baş başa kalacaksınız. Tabi tercih sizin

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Avrupa romdada zaten miui dialer yok hocam, sırf o uygulama için Tayvan roma geçmeninde pek mantıklı olmadığını düşünüyorum, çünkü global romda daha seri güncelleme alıp varsa hata düzeltmeleri olacakken o romda hata varsa daha uzun süre o hatayla baş başa kalacaksınız. Tabi tercih sizin
Hocam avrupa romundan kastigi stock romsa evet yok ama custom euysa gecmeli

Oyla:

hallocan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Note 11 ProPlus
Konular
13
Zaten eu rom avrupa rom olmuyor hocam, eu romdan avrupa diye bahsetmek yanlış olur çünkü eu rom çin romunun portlanmış halidir.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Zaten eu rom avrupa rom olmuyor hocam, eu romdan avrupa diye bahsetmek yanlış olur çünkü eu rom çin romunun portlanmış halidir.
Hocam bazı romlar global romdan bazı romlar çin romundan portlaniyor ama dediginiz doğru. Avrupa romu demek stock eea romu oluyor

Oyla:
Üst Alt