Yardım Mi 13 Ultra Alacağım Ama Tırstım

StorcLax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Konular
8
Arkadaşlar Mi 13 Ultra alacağım ama forumda geziyorum yok fake ROM yok kameradan tıkırtı sesi, şarj etmeme sorunu vs. Baya tırstım. Bana bu problemlerle uğraştırmayacak güvenilir bir satıcı önerecek var mı? Burdan yasaksa özelden yazsa da olur. Valla sabahtan beri alacağım bir türlü cesaret edemedim.

Onurakdmr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
3
Kamerada sesin cikmasi normal ios mercegi oynuyor icinde hareketli olacak videolarda titremeyi onluyor diger sorunlarin hicbirini yasamadim .

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
12
Mi 13 ultra kullanıyorum 8 ay oldu sarjı 2 gün gidiyor kamera desen efso hyper OS akıyor yazılan şeylerin tekini dahi yaşamadım telefon efsane

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Mi 13 ultra kullanıyorum 8 ay oldu sarjı 2 gün gidiyor kamera desen efso hyper OS akıyor yazılan şeylerin tekini dahi yaşamadım telefon efsane
Berker kardeşim bende almayı düşünüyorum cihazı fakat fake romla geliyor bl kilidini açtırmak da çok pahalı, aldığım adamdan rica Edip hyper os kurdurtcam fakat değiştirme şansım yok romu o yüzden hyper os nasıl stabilmi kamerada çok iyi diyorlar fakat pil konusunda içiyormuş, oyunlarda ısınması flan nasıl

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
12
Berker kardeşim bende almayı düşünüyorum cihazı fakat fake romla geliyor bl kilidini açtırmak da çok pahalı, aldığım adamdan rica Edip hyper os kurdurtcam fakat değiştirme şansım yok romu o yüzden hyper os nasıl stabilmi kamerada çok iyi diyorlar fakat pil konusunda içiyormuş, oyunlarda ısınması flan nasıl
Valla kardeşim benim aldığım yeri söylerdim ama reklam yapmak yasak galiba tel bana dirençli ve orjin global rom ile geldi üstüne hyper OS mi flash ile kendim kurdum. Sarj içme falan onlar yalan dolan. 20 dakikalık wild rift oyununda yüzde 7 sarj gidiyor ısınma normal. Global rom aşırı stabil tel hiç buga girmedi.
Bak dostum işin eğli satıcıdan alırsan tek sorun yaşamazsın. Sorun yaşayanların hepsi düzgün işçilik yapmayan satıcalsrdan alıyor teli. Direnç işleminde telin anakart sökülüyor yeniden takılıyor. Telefoncu işinde usta ise gram sorun yaşamazsın. Ben teli bootloder kilidi açık herşey sorunsuz şekilde teslim aldım.

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Valla kardeşim benim aldığım yeri söylerdim ama reklam yapmak yasak galiba tel bana dirençli ve orjin global rom ile geldi üstüne hyper OS mi flash ile kendim kurdum. Sarj içme falan onlar yalan dolan. 20 dakikalık wild rift oyununda yüzde 7 sarj gidiyor ısınma normal. Global rom aşırı stabil tel hiç buga girmedi.
Bak dostum işin eğli satıcıdan alırsan tek sorun yaşamazsın. Sorun yaşayanların hepsi düzgün işçilik yapmayan satıcalsrdan alıyor teli. Direnç işleminde telin anakart sökülüyor yeniden takılıyor. Telefoncu işinde usta ise gram sorun yaşamazsın. Ben teli bootloder kilidi açık herşey sorunsuz şekilde teslim aldım.
Dostum özelden aldığın yeri söyler misin acaba numara bırakta özelden yazayım wp

yakamoz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
mi box
Konular
1
hangi hyperos sürümü kullanıyorsun. twrp ile mi kurdun yoksa mi flash ile mi. ben hangi hyperos u kurarsam kurayım sarj sorun oldu gece yüzde 100 den hersey kapalı olmasına rağmen sabaha yüzde 80 e falan düşüyordu. miui14 te sorun yoktu. hyperos u hep twrp ile kurdum bu arada. flash ile kurunca fark eder mi acaba

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar Mi 13 Ultra alacağım ama forumda geziyorum yok fake ROM yok kameradan tıkırtı sesi, şarj etmeme sorunu vs. Baya tırstım. Bana bu problemlerle uğraştırmayacak güvenilir bir satıcı önerecek var mı? Burdan yasaksa özelden yazsa da olur. Valla sabahtan beri alacağım bir türlü cesaret edemedim.
kamerada tıkırtı sesi ois olan her cihazda var olması lazım olmuyorsa kötü birşey şu anki teknolojiyle o tıkırtı olacak bu sadece bu marka için degil genel olarak hepsinde var küçük kameralı cihazda az ses olur büyük kameralı cihazda ses daha çok olur "eski tamirciyim sadece bataryasını değiştirdiğim cihazı müşteri geri getirmişti cihazın içinde vida çıkmış diye halbuki ois in sesiydi kamera açınca ses kesildi müşteri yüzüme bakmaya başladı boş boş ?"
telefon alıp 2 saat sonra cihazın içinde kırık bir parça var harhalde diye gelen müşteri gördüm hani normal bir tavırla da gelmiyor sanki kavga etmeye gelmiş
sizin alacgınız cihaz zaten öyle mercimek kadar sensörü olan cihaz değil o yüzden ona takılmayın
fake rom konusuna gelirsek cihazın arka kapağında ce ve çöp kutusu logosu olması gerekiyor bu logolar da kağıt üzerinde yapıştırılmış olarak değil arka kapağa işli çıkması mümkün olmayan şekilde olacak ve sizin alacagınız cihaz mi 13 ultra arka kapakta mi logosu renginde ce ve çöp kutusu olacak
cihazın yazılımın içinde global yazıyor falan hikaye oraya global yerine "sarı çizmeli mehmet ağa " dahi yazılabilir
sarj konusunda bir bilgim yok ama burası bir forum zaten kullanıcılar memnun olduğunu yazmak için pek gelmezler misal veriyorum 10 bin cihaz satılır bunun 1-2 tanesi evet arızalı da olabilir o 1-2 kişi ortalığı birbirine katar kronik bir sorun değilse takılacak birşey yok

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
12
hangi hyperos sürümü kullanıyorsun. twrp ile mi kurdun yoksa mi flash ile mi. ben hangi hyperos u kurarsam kurayım sarj sorun oldu gece yüzde 100 den hersey kapalı olmasına rağmen sabaha yüzde 80 e falan düşüyordu. miui14 te sorun yoktu. hyperos u hep twrp ile kurdum bu arada. flash ile kurunca fark eder mi acaba
1.0.8.0. UMAMIXM sürüm

Yeni makinada sizin değer cok fazla.
Şaka yapmıyorum gece 100 de cekıyorum teli sabah 7 kalkıyorum yine 100. Mi flash ile kurmanız yararınıza olacaktır

yakamoz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
mi box
Konular
1
miui14 e inmeyi düşünüyordum. şuan 1.0.8.0. UMAMIXM global sürümü mi flash ile attım. bakalım sonuç nasıl olacak.

Üst Alt