Arkadaşlar Mi 13 Ultra alacağım ama forumda geziyorum yok fake ROM yok kameradan tıkırtı sesi, şarj etmeme sorunu vs. Baya tırstım. Bana bu problemlerle uğraştırmayacak güvenilir bir satıcı önerecek var mı? Burdan yasaksa özelden yazsa da olur. Valla sabahtan beri alacağım bir türlü cesaret edemedim.
kamerada tıkırtı sesi ois olan her cihazda var olması lazım olmuyorsa kötü birşey şu anki teknolojiyle o tıkırtı olacak bu sadece bu marka için degil genel olarak hepsinde var küçük kameralı cihazda az ses olur büyük kameralı cihazda ses daha çok olur "eski tamirciyim sadece bataryasını değiştirdiğim cihazı müşteri geri getirmişti cihazın içinde vida çıkmış diye halbuki ois in sesiydi kamera açınca ses kesildi müşteri yüzüme bakmaya başladı boş boş ?"
telefon alıp 2 saat sonra cihazın içinde kırık bir parça var harhalde diye gelen müşteri gördüm hani normal bir tavırla da gelmiyor sanki kavga etmeye gelmiş
sizin alacgınız cihaz zaten öyle mercimek kadar sensörü olan cihaz değil o yüzden ona takılmayın
fake rom konusuna gelirsek cihazın arka kapağında ce ve çöp kutusu logosu olması gerekiyor bu logolar da kağıt üzerinde yapıştırılmış olarak değil arka kapağa işli çıkması mümkün olmayan şekilde olacak ve sizin alacagınız cihaz mi 13 ultra arka kapakta mi logosu renginde ce ve çöp kutusu olacak
cihazın yazılımın içinde global yazıyor falan hikaye oraya global yerine "sarı çizmeli mehmet ağa " dahi yazılabilir
sarj konusunda bir bilgim yok ama burası bir forum zaten kullanıcılar memnun olduğunu yazmak için pek gelmezler misal veriyorum 10 bin cihaz satılır bunun 1-2 tanesi evet arızalı da olabilir o 1-2 kişi ortalığı birbirine katar kronik bir sorun değilse takılacak birşey yok