Yardım Mi 13 T Pro HyperOS Hakında

lordwan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
Merhabalar Telefonum xiaomi 13T Pro Kaçak ve kendim root attım şimdi HyperOs güncellemesi gelmedi global, bu yüzden bölgeyi ABD yaptım bu şekilde geldi bootloader açık ve rootlu telefonum. Şimdi sorum şu bu güncellemeyi yaparsam olur mu olursa Root bozulur mu ve bozuldu diyelim güncellemede oldu tekrar birşeyler sıfırlamadan aynı şekilde root atar mıyım. Not: direnç imei atılmadı kendi imei mevcut süresi var yani. Kıymetli bilgileri verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
BL açık olduğu için HyperOS kurulmaz cihaz üzerinden zaten hocam. Fastboot sürümünü Mi Flash ile kurmanız lazım veya isim değiştirme yöntemiyle kurmaya çalışabilirsiniz.

Güncelleme yapıldığında root gider. Tekrardan root atmak gerekir. Tüm cihazlarda, tüm Androidlerde böyle olur.

lordwan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BL açık olduğu için HyperOS kurulmaz cihaz üzerinden zaten hocam. Fastboot sürümünü Mi Flash ile kurmanız lazım veya isim değiştirme yöntemiyle kurmaya çalışabilirsiniz.

Güncelleme yapıldığında root gider. Tekrardan root atmak gerekir. Tüm cihazlarda, tüm Androidlerde böyle olur.
Merhaba bu dediğinizin tersi oldu telefonum rootlu ve bootloader açıkken hyperos güncellemesi yaptı bootloader kapatmaya gerek kalmadan

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhaba bu dediğinizin tersi oldu telefonum rootlu ve bootloader açıkken hyperos güncellemesi yaptı bootloader kapatmaya gerek kalmadan
Normalde güncelleme yapmaması gerekiyor, hata vermesi gerekiyor. Bu konuda böyle dönüş yapan çok kişi var ancak sizinle bunu duyduğum 2. kişi oldunuz hocam. Ya Xiaomi tam oturtamadı sistemini ya da vazgeçti. Zamanla göreceğiz net olarak.

Üst Alt