Yardım mi 13 imei

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
merhaba, mi 13 almayı düşünüyorum. imei durumu halledildi mi acaba.
dirençle yapılıyor diye biliyorum, yazılımla da atılıyor mu?
20 bin tl ye başka önerebileceğiniz telefon var mı ?

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
merhaba evet direncle atiliyor.daha uygun benzer ozellik dersen k60 pro,biraz daha yuksek dersen mi 13 ultra veya s23 ultra

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
merhaba evet direncle atiliyor.daha uygun benzer ozellik dersen k60 pro,biraz daha yuksek dersen mi 13 ultra veya s23 ultra
Büyük telefon istemiyorum
Dün bi tanıdıkla konuştum dirençle yapmıyoruz dedi. Çözüldü mü yazılımla dedim evet dedi.
Bilmiyor demek ki

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
24
Dün bi tanıdıkla konuştum dirençle yapmıyoruz dedi. Çözüldü mü yazılımla dedim evet dedi.
Bilmiyor demek ki
o zaman mi 13 en ideali size.direncsiz imkansiz gibi bisey artik

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Bilmiyor demek ki
yazılımla çözüldüyse eğer yaptırırısan usta kesin bilgi verebılırmısın ulaşalım arkadaşa bende de mi13 pro var bana da yapsa tadından yenmez

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
55
yazılımla çözüldüyse eğer yaptırırısan usta kesin bilgi verebılırmısın ulaşalım arkadaşa bende de mi13 pro var bana da yapsa tadından yenmez
Mi 11 serisiyle birlikte yazılımla imei kayıt dönemi artık sona erdi, tek çare direnç kaydı. Bunun haricinde yaparım diyen ya yalan söylüyor yada dünyadan bihaber.
Xiaomi 13 Proya gelince.... Çift katmanlı ve işlem sırasında cihazın çöp olma ihtimali yüksek olduğu için deyme babayiğit risk alıp yapmaya cesaret edemiyor. Ya pasaport yada kimlik kaydı. Başka yolu yok.

bliesnd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Emre
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Atanmış Tıbbi Sekr
Konular
38
sordum dirençle yapmaktan bahsetmiş,
ilk başta öyle dememişti ama neyse
hepsi içinde toplam 26 bin demişti. sahibinden 20bine alıp 8ay sonra bilen birine yaptırmayı düşünüyorum.

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Mi 11 serisiyle birlikte yazılımla imei kayıt dönemi artık sona erdi, tek çare direnç kaydı. Bunun haricinde yaparım diyen ya yalan söylüyor yada dünyadan bihaber.
Xiaomi 13 Proya gelince.... Çift katmanlı ve işlem sırasında cihazın çöp olma ihtimali yüksek olduğu için deyme babayiğit risk alıp yapmaya cesaret edemiyor. Ya pasaport yada kimlik kaydı. Başka yolu yok.
böle birşey olcağını bilseydim 6 bin iken şansım vardı ozaman kayıt ettirirdim şaka gibi nanayı yedik ozaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sordum dirençle yapmaktan bahsetmiş,
ilk başta öyle dememişti ama neyse
hepsi içinde toplam 26 bin demişti. sahibinden 20bine alıp 8ay sonra bilen birine yaptırmayı düşünüyorum.
yaptırınca buraya yazarmısın

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
55
eaytekin35
Evet o büyük bir hata olmuş. Fakat yine de telefonu elde tutup kullanmak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz. Cihazı her sene 4+4 : 8 ay kullanma imkanınız var. Kalan 4 ay zarfında görüşmeleri wifi üzerinden yapabilir yada hattınızı yedek bir cihaza takarak gerçekleştirirsiniz. Yılbaşında her iki sim de sıfırlanır ve o yıl içinde tekrar 8 ay kullanıma açılır. Bu döngü her sene tekrarlanır ve bu şekilde telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. Ne var ki telefonunuz kayıtsız kalır. Ta ki 20 bin TL ödemeyi göze alıp resmi kayıt yaptırana kadar...
Ha bu arada olur ya Xiaomi' nin şifreleri kırılır, belki kayıt için bir çözüm bulunur diyeceğim de herhalde bu Sahra çölünde yağmur duasına çıkmaktan farksız olurdu. giggle~~

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
eaytekin35
Evet o büyük bir hata olmuş. Fakat yine de telefonu elde tutup kullanmak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz. Cihazı her sene 4+4 : 8 ay kullanma imkanınız var. Kalan 4 ay zarfında görüşmeleri wifi üzerinden yapabilir yada hattınızı yedek bir cihaza takarak gerçekleştirirsiniz. Yılbaşında her iki sim de sıfırlanır ve o yıl içinde tekrar 8 ay kullanıma açılır. Bu döngü her sene tekrarlanır ve bu şekilde telefonunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz. Ne var ki telefonunuz kayıtsız kalır. Ta ki 20 bin TL ödemeyi göze alıp resmi kayıt yaptırana kadar...
Ha bu arada olur ya Xiaomi' nin şifreleri kırılır, belki kayıt için bir çözüm bulunur diyeceğim de herhalde bu Sahra çölünde yağmur duasına çıkmaktan farksız olurdu. giggle~~
ben bekliycem türklerin yapamayacağı hiçbirşey yok muhakkak çözerler bunu

Üst Alt