Çözüldü Mi 13 hyperos 2 ye güncellesem?

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hyperos 2.0 güncellemesini mi 13 telefonum aldı lakin telefonum çin modeli bl kapalı ve içinde global rom var güncellesem bi sıkıntı olur mu? Telefonum brick olmuştu açtırdım direnç vs. Atıldı telefoncu hyperos 2ye güncelleme bence tekrar brick olabilir dedi sizce?

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Normal yoldan benim cihaza da gelmis daha güncellemedim. Global sürüm, direnç kayıtlı, bl kilidi açık. Daha önce 1.0 güncellemesi sorunsuzdu. Güncellesem sorun yaşar mıyım bilemedim.
Sende bi sıkıntı olmaz bence tel global nası olsa benm tel çin diye sordum Bende bilemedim de centaki de bi sıkıntı olmadını duyunca denemek istedim şuanda yükleniyor inşallah bir sıkıntı olmaz
24 saat içinde olduğu hakkında bir cevap yazamaz sam bilinki tel brick oldu :)

Oyla:

bozdagli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Sende bi sıkıntı olmaz bence tel global nası olsa benm tel çin diye sordum Bende bilemedim de centaki de bi sıkıntı olmadını duyunca denemek istedim şuanda yükleniyor inşallah bir sıkıntı olmaz
24 saat içinde olduğu hakkında bir cevap yazamaz sam bilinki tel brick oldu :)
Dayanamayıp güncelledim, aynen herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mi kilit durumunu da görebiliyorum. 6gb lık bir indirme sonrası çok çabuk güncelledi

Oyla:

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Dayanamayıp güncelledim, aynen herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mi kilit durumunu da görebiliyorum. 6gb lık bir indirme sonrası çok çabuk güncelledi
Bilgilendirmen için teşekkür ederim peki yeni sürüm nasıl

Oyla:

bozdagli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Bilgilendirmen için teşekkür ederim peki yeni sürüm nasıl
Şimdilik pek kullanmadım ama ilk görünen uygulama simgeleri baya küçüldü, bir sayfaya daha çok simge sığar. Gerisini zamanla göreceğiz.

Oyla:

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Şimdilik pek kullanmadım ama ilk görünen uygulama simgeleri baya küçüldü, bir sayfaya daha çok simge sığar. Gerisini zamanla göreceğiz.
Bende şuanda güncelledim sorunsuz bi şekilde mi ai gelcek diyorlardı ama yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyperos 2.0.100.0 çin eu kullanmaktayım bn fake rom üstüne kurdum ilk hata verdi data silerek tekrar hyperos 1 i yükledim üstüne sikintisiz hyperos 2 sürümüne gecdim gayet stabil akışkan herhangi bir sorun gormedim eksik şeyler yeni guncellemelerle düzenleniyor misal 2.0.3.0 de al moturunda çeviri yokdu 2.0.100.0 online çeviri geldi
Ustam senin rom çin mi bende güncelledim de mi ai bana gelmedi

Oyla:

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
0
hocam banada geldi cihaz aynı sizinki ile bl açık dirençli ama ben yapınca rom yüklenmedi tekrar deneyin yazıyor, bir kaç kere yaptım olmadı. Bilginiz var mı acaba?

Oyla:

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
hocam banada geldi cihaz aynı sizinki ile bl açık dirençli ama ben yapınca rom yüklenmedi tekrar deneyin yazıyor, bir kaç kere yaptım olmadı. Bilginiz var mı acaba?
Twrp atıp öyle deneseniz olabilir

Oyla:
Üst Alt