Yardım Mi 12T Pro ses yankı problemi

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Merhaba arkadaşlar.

Xioami global ve geri bildirimden durumu izah ettim. Şimdilik benim cihazıma küçük guncelleme ile test edilecek durum. Şuanda Xioami yazılım geliştiricileri durumun farkında.

Bir başka durum eğer operatörünüz Turkcell ise turkcel de cihazı tanımıyor 4.5 ve 5g cihaz desteği sunmuyor. ağ bağlantı probleminden dolayı ses yankısı durumu oluşuyor.

Türk Telekom direk cihazı tanıyor. Ve görüşmede hiç bir ses yankı sorunu oluşmuyor.

Bu yukarıdaki operatör örnekleri bizzat test edildi.

Test güncellemesi bana gönderildikten ve test edildikten sonra sizlerede buradan bilgi vereceğim.

aaksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi 12T pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar.

Xioami global ve geri bildirimden durumu izah ettim. Şimdilik benim cihazıma küçük guncelleme ile test edilecek durum. Şuanda Xioami yazılım geliştiricileri durumun farkında.

Bir başka durum eğer operatörünüz Turkcell ise turkcel de cihazı tanımıyor 4.5 ve 5g cihaz desteği sunmuyor. ağ bağlantı probleminden dolayı ses yankısı durumu oluşuyor.

Türk Telekom direk cihazı tanıyor. Ve görüşmede hiç bir ses yankı sorunu oluşmuyor.

Test güncellemesi bana gönderildikten ve test edildikten sonra sizlerede buradan bilgi vereceğim.
Merhaba. Benim operatörüm Türk Telekom ve ses yankı problemi oluyor. Bunu da dikkate alın lütfen.

sermeydan70

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mİ 12T PRO
Konular
3
Merhaba. Benim operatörüm Türk Telekom ve ses yankı problemi oluyor. Bunu da dikkate alın lütfen.
Volte yı operatör üzerinden açın. Birde en son güncelleme paketini yeniden indirin kurun.
Cihazı kapatıp açın sorununuz düzelir.

Quexeel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xioami 12T Pro
Konular
0
Merhaba telefonum Xioami 12T Pro. Aynı sorun bende de var. Telefonu yetkili servise verdim, servis bir hafta sonra bir sorun bulunamadı, tüm testlerden başarılı geçti, dediler. Bir hafta karşı taraf kendi senini duymadı fakat bugün itibariyle yine karşı taraf kendi sesini duyuyor. Her konuşmada olmuyor.
Bir çözümü var mı?

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Merhaba telefonum Xioami 12T Pro. Aynı sorun bende de var. Telefonu yetkili servise verdim, servis bir hafta sonra bir sorun bulunamadı, tüm testlerden başarılı geçti, dediler. Bir hafta karşı taraf kendi senini duymadı fakat bugün itibariyle yine karşı taraf kendi sesini duyuyor. Her konuşmada olmuyor.
Bir çözümü var mı?
Bu yankı problemi karşı tarafın ses kalitesi kötü olduğu zaman oluyor. Karşı taraftan şışşş diye hoparlörden ses geliyor sürekli bu olunca da yankı oluşuyor. Karşı taraftan bu şışşşş sesi gelmezse yankı olmuyor

aaksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi 12T pro
Konular
0
Bu yankı problemi karşı tarafın ses kalitesi kötü olduğu zaman oluyor. Karşı taraftan şışşş diye hoparlörden ses geliyor sürekli bu olunca da yankı oluşuyor. Karşı taraftan bu şışşşş sesi gelmezse yankı olmuyor
Bu problemi bir önceki telefonumda hiç yaşamadım. Onda da yüksek kalite sesli görüşme özelliği vardı. Yaptığım görüşmeler hergün hemen hemen aynı kişilerle. Xiaomi bu problemi bir şekilde gidermesi lazım.

EmrahEsmer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah Esmer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
10
Merhaba arkadaşlar.

Merhaba ben Vodafone kullanıyorum bende de ses yankısı devam ediyor.

Karapapak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
3
Telefonu yeni aldım. Vodafone hattım. Türk Telekom ve Vodafone kullannan tanıdıklarımı aradım ve herhangi bir yankı sorunum olmadı.
Dün 13.0.4. güncellemesini yaptım, bugün tekrar denerim olursa yazarım, olmazsa da yazarım 😅 İnşallah olmaz 🤲🏽
*Volte açık, asistan kapalı

aaksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi 12T pro
Konular
0
Telefonu yeni aldım. Vodafone hattım. Türk Telekom ve Vodafone kullannan tanıdıklarımı aradım ve herhangi bir yankı sorunum olmadı.
Dün 13.0.4. güncellemesini yaptım, bugün tekrar denerim olursa yazarım, olmazsa da yazarım 😅 İnşallah olmaz 🤲🏽
*Volte açık, asistan kapalı
Her aramada olmuyor zaten. Bir süre gözleyin

Üst Alt