Yardım Mi 12T Pro ses yankı problemi

candoguaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DOĞUCAN AYDI
Cihazım
12T PRO
Konular
2
Merhabalar, Mi 12T Pro ile telefonla görüştüğümde karşı taraf kendi sesini tekrar duyuyor. Bu sorun sürekli de olmuyor. Bazen yaşanıp bazen düzeliyor. Konuya ilişkin bilgi ve çözüm önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler,

KurumsalGamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
MI 12T PRO
Konular
0
Merhabalar hocam. Benzer bir problemi konuştuğum kişilerden duymadım ben de 12t pro kullanıcısıyım.

candoguaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DOĞUCAN AYDI
Cihazım
12T PRO
Konular
2
Hocam peki şuan hangi sürümü kullanıyorsunuz?

EmrahEsmer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah Esmer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
10
volte araması nedeniyle olabilir

aaksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi 12T pro
Konular
0
Ben de aynı sorunla ilk defa bugün karşılaştım. Telefonu alalı 4 gün oldu. Bir görüşmem sırasında karşı taraf Kendi konuştuklarını yankılı duyduğunu söyledikten sonra arka arkaya 4 kişiyi aradım. Hepsi de aynı yankı problemini doğruladılar. Tespit ettiğim kadarıyla 1 dakikalık bir görüşme esnasında beşer onar saniyelik aralarla yankı problemi oluyor. Telefonu kapatıp açtım daha önce aramış olduğum 4 kişiyi tekrar aradım. Bu sefer sorun yok dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, Mi 12T Pro ile telefonla görüştüğümde karşı taraf kendi sesini tekrar duyuyor. Bu sorun sürekli de olmuyor. Bazen yaşanıp bazen düzeliyor. Konuya ilişkin bilgi ve çözüm önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler,
Ben de aynı sorunla bugün karşılaştım. Siz telefon kutusundan çıkan şeffaf kılıfı kullanıyor musunuz? Ben kılıftan şüpheleniyorum.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
35
Ben de aynı sorunla ilk defa bugün karşılaştım. Telefonu alalı 4 gün oldu. Bir görüşmem sırasında karşı taraf Kendi konuştuklarını yankılı duyduğunu söyledikten sonra arka arkaya 4 kişiyi aradım. Hepsi de aynı yankı problemini doğruladılar. Tespit ettiğim kadarıyla 1 dakikalık bir görüşme esnasında beşer onar saniyelik aralarla yankı problemi oluyor. Telefonu kapatıp açtım daha önce aramış olduğum 4 kişiyi tekrar aradım. Bu sefer sorun yok dediler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı sorunla bugün karşılaştım. Siz telefon kutusundan çıkan şeffaf kılıfı kullanıyor musunuz? Ben kılıftan şüpheleniyorum.
Ben şeffaf kılıfı kullanıyorum yankı olmadı. Volte veya wowifi Kaynakli olabilir kapatmayı deneyin eğer olmazsa Bl kilidi açılınca farklı bir stok rom veya eu rom ile denemekte fayda var

KurumsalGamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
MI 12T PRO
Konular
0
Bu arada ben İngiltere'de ikamet ediyorum buna bağlı farklılık olabilir mi bilemiyorum, daha önce de belirttiğim gibi bende hala bir yankı problemi yok.

aaksar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi 12T pro
Konular
0
Bugün bluetooth kulaklıkla da yankılanma yaptı. Aynı kulaklık bir önceki telefonumda problemsiz çalışıyordu. Konuştuğum iki kişi sesinin yankılandığını söyleyince Bluetooth kulaklığı devre dışı bıraktım. Yankılanma kayboldu. Aynı kulaklıkla yankısız konuşma yaptığım da baki.

EmrahEsmer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah Esmer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
10
Aynı sorun bende de var. Çözüm bulup yazan olursa sevinirim.

Üst Alt