Hocam merhaba hala memnun musunuz?Benimde cihazı aldığım gündendir kullandığım 12.5.3 İndo (Endonezya) rom,en iyi özelliği Google arama ve mesajlar yerine Xiaomi nin kendi uygulamalarını kullanıyor,bu sadece gece 4 de aklıma gelen bissuru şey var içinde,mifirm.net üzerinden indirebilirsin.
HyperOS Rusya romu kullanabilirsiniz.Hocam merhaba hala memnun musunuz?
Xiaomi nın kendi arama mesajlaşma uygulaması bence çok abartılıyor yani Google olsa ne olur Xiaomi olsa ne olur ki Googleninkini ben daha çok beğeniyorum ama milletin ağzında hep bu var anlamadım neden bu kadar dikkat ediliyorBenimde cihazı aldığım gündendir kullandığım 12.5.3 İndo (Endonezya) rom,en iyi özelliği Google arama ve mesajlar yerine Xiaomi nin kendi uygulamalarını kullanıyor,bu sadece gece 4 de aklıma gelen bissuru şey var içinde,mifirm.net üzerinden indirebilirsin.
Xiaomi nın kendi arama mesajlaşma uygulaması bence çok abartılıyor yani Google olsa ne olur Xiaomi olsa ne olur ki Googleninkini ben daha çok beğeniyorum ama milletin ağzında hep bu var anlamadım neden bu kadar dikkat ediliyor
Benimde cihazı aldığım gündendir kullandığım 12.5.3 İndo (Endonezya) rom,en iyi özelliği Google arama ve mesajlar yerine Xiaomi nin kendi uygulamalarını kullanıyor,bu sadece gece 4 de aklıma gelen bissuru şey var içinde,mifirm.net üzerinden indirebilirsin.
Rom durumunuz nedir ?Soru - Ana Ekranda Uygulama Simgesi Takılı Kalıyor
Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi ana ekranda uygulama simgesi kalıyor. Üzerine basınca işlemiyor. Endo 12.5.3 yüklü. Aynı durumu yaşayan ya da çözümü olan var mıdır? Cihaz çift imei repair, bl kilit açıkforum.miuiturkiye.net
Hocam bu durum başınıza geldi mi ya da sizce sorun neyden kaynaklanıyor??