Soru Mi 11t pro root atmak

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Arkadaşlar mi 11t pro alicam ve root aticam fakat nasıl yapacağım hakkinda pek fikrim yok root atarken veya twrp atarken bi sıkıntı olur mu bide , bana root atmam icin video veya kaynak verebilirmisiniz bide mi11t pro root atarsam cihazda problem olur mu yardım ve vaktinizi ayridiniz için teşekkürler

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar mi 11t pro alicam ve root aticam fakat nasıl yapacağım hakkinda pek fikrim yok root atarken veya twrp atarken bi sıkıntı olur mu bide , bana root atmam icin video veya kaynak verebilirmisiniz bide mi11t pro root atarsam cihazda problem olur mu yardım ve vaktinizi ayridiniz için teşekkürler
Arkadaşlar bide ben snapdragon işlemcili telefonlara imeil sadece telefonun arkasini acarak atildigini ogrendim ve format atilir ise imeil gidiyormuş bu doğru mu o zaman bizim mi 11t pro alma işlemimiz yatabilir

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
Arkadaşlar bide ben snapdragon işlemcili telefonlara imeil sadece telefonun arkasini acarak atildigini ogrendim ve format atilir ise imeil gidiyormuş bu doğru mu o zaman bizim mi 11t pro alma işlemimiz yatabilir

evet imei işlemi direnç yapılarak yani düşündüğün gibi , sana tavsiyem bu telefona asla hiç bulaşma ben 7-8 aylık kullanıcısıyım sırf İŞLEMCİSİNDEN DOLAYI soğudum

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet imei işlemi direnç yapılarak yani düşündüğün gibi , sana tavsiyem bu telefona asla hiç bulaşma ben 7-8 aylık kullanıcısıyım sırf İŞLEMCİSİNDEN DOLAYI soğudum
Pubg için alicaktim da vazgeçtim mtk devam galiba 11t veya 12t alicam senin tavsiyen nedir

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19

gencoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
iphone6s
Konular
19
11 t pro dan neden soğudunuz acaba ne sorunu var belirtebilirmisiniz

İşlemcisi yüzünden hocam şarj konusunda ve ısınma konusunda çok sorun çıkarıyor bu sorunu ben yaşamıyorum sadece herkese sorabilirsiniz

Üst Alt