- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 1
İyi forumlar, kuralları tam olarak bilmiyorum henüz göz atma fırsatım olmadı, hatam olursa affola. Kapsamlı bir içerik olması ve ihtiyacı olan herkesin direkt erişebilmesi açısından böyle bir başlık açtım.
Tabiri caizse bu lanetli cihaz için ısınma sorunu ve pilin çabuk bitmesine bir çözüm bulabilen var mı? Pil için kalibrasyonlar, düşük hızlı şarj cihazı kullanımları vs yine aynı. Magisk'teki modüllerin çoğunu kullanıp test ettim ama memnun etmiyor yine el yakan şekilde ısınıyor son kullandığım idare eden bir mod yine de daha iyisini kullananınız varsa bilgilenmek isterim gerek rom gerek modül olarak.
Sizler hangi romları kullanıyorsunuz, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz. bataryanız değiştiyse marka modeli, tavsiyeleriniz nedir burada konuşup detaylı bir şekilde tartışalım.
Kullandığım rom: Elite HyperOS 1.0.2.0 kararlı
Aldığım ekran süresi: Ortalama 3.30 veya 4.30 saat arası
Magiskte kullandığım modül : Extreme Effiency-V2(zh_eco)
Tabiri caizse bu lanetli cihaz için ısınma sorunu ve pilin çabuk bitmesine bir çözüm bulabilen var mı? Pil için kalibrasyonlar, düşük hızlı şarj cihazı kullanımları vs yine aynı. Magisk'teki modüllerin çoğunu kullanıp test ettim ama memnun etmiyor yine el yakan şekilde ısınıyor son kullandığım idare eden bir mod yine de daha iyisini kullananınız varsa bilgilenmek isterim gerek rom gerek modül olarak.
Sizler hangi romları kullanıyorsunuz, kaç saat ekran süresi alıyorsunuz. bataryanız değiştiyse marka modeli, tavsiyeleriniz nedir burada konuşup detaylı bir şekilde tartışalım.
Kullandığım rom: Elite HyperOS 1.0.2.0 kararlı
Aldığım ekran süresi: Ortalama 3.30 veya 4.30 saat arası
Magiskte kullandığım modül : Extreme Effiency-V2(zh_eco)